Nejsem zrovna kuchař, gurmán bo tak, ale tahle soutěž mě docela zaujala.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Nebojte, Pavel trochu keca. Tohle neni diktat pro treti tridu, ale spis pro sedmou az devatou. Ve treti tride maji deti za sebou teprve hychykyrydytyny a naucily se vyjmenovana slova. Nejaky shody prisudkus podmetem, velka pismena, carky ve vetach atp. se ve treti tride urcite jeste neprobiraji.
The_Balrog píše:Nebojte, Pavel trochu keca. Tohle neni diktat pro treti tridu, ale spis pro sedmou az devatou. Ve treti tride maji deti za sebou teprve hychykyrydytyny a naucily se vyjmenovana slova. Nejaky shody prisudkus podmetem, velka pismena, carky ve vetach atp. se ve treti tride urcite jeste neprobiraji.
Jasně, je to určitě pro pokročilejší základoškoláky (já to takto dostal do mailu).
Jinak já mám za dvě. Dostaly mne jižní Čechy.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
To je diktát učiva páté třídy, něco z konce čtvrté. V sedmé třídě už se děti tohle neučí, ale musí umět - tam už mají takové ty veselosti jako slovesné rody, stupňování těžších slovních druhů, spřežky...
Toto je pětka - velká písmena ze čtvrté třídy, iy, ě/je mě/mně a k tomu shoda podmětu s přísudkem.