Jojo, to jsem se taky smal, a Cyr tak ochotne podaval pomocnej pahejl, o ktery nikdo nejevil zajem *naoko urazene* :)zlaticko71 píše:Zlatce u Marda praskne voda a všichni se začnou pakovat (to jsem měla výbuch smíchu)
Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Na jednom odlehlém místě u jezera s vodopádem se občas potlouká jeden bandita. I stalo se, že jedna postava na banditu chvíli kouká a rozhodne se zaútočit. Ve skrytu se napřáhne k drtivému útoku, který má zákeřného banditu srazit k zemi. Přesně ve chvíli, kdy dopadne rána, dopadne rána i z druhé strany... od jiné postavy, která tři minuty bantitu bedlivě sledovala... a pak se rozhodla zaútočit právě ve stejný okamžik.
Nutno podotknout, že ani jeden z útočníků neměl do vteřiny útoku o tom druhém ani ponětí a že to místo je opravdu celkem odlehlé a obvykle tam na nikoho nenarazíte.
EDIT: Nejpřekvapenější byl asi bandita, smrt trvala půl kola.
Nutno podotknout, že ani jeden z útočníků neměl do vteřiny útoku o tom druhém ani ponětí a že to místo je opravdu celkem odlehlé a obvykle tam na nikoho nenarazíte.
EDIT: Nejpřekvapenější byl asi bandita, smrt trvala půl kola.
Naposledy upravil(a) Aefar dne 19. 3. 2011 9.18, celkem upraveno 1 x.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- Deadlymoon
Jak jsme se s Dietrichem dostali (napůl nechtíc) do propasti.
Jak jsme se tam ztratili.
A ztráceli dost dlouho.
A kudy jsme vylezli ven
Dvě postavy, bloudící propastí, přičemž Jonovi to neustále padalo v ty nejnevhodnější okamžiky, měl lagy, přes které nevěděl kde je a co chvíli mi chodila sms, jestli ještě žije? To byl signál, že mám začít utíkat, protože dietrich do dvou kol zmizel, jak postava zareagovala na pád netu hráče.
A telefonní hovor, ve kterém jsem Jonovi sdělovala, jak si vede Dietrich v boji s černými vdovami a že se zatím drží! Jeho majitel ho totiž neovládal.
Poslední třešnička byla má snaha využít zaměření postavy a protikouzlit na nepřátelského mága. Konečně jsem se dočkala, konečně se ukáže, že je Mair co k čemu.. Poté, co na ni mág několikrát zakouzlil, odkouzlil a napadl ji, mé protikouzlení nějak pořád nic... až mi došlo, že jsem si odklikla omylem mód obranného sesílání. Přešlap.
A ztráceli dost dlouho.
A kudy jsme vylezli ven

Dvě postavy, bloudící propastí, přičemž Jonovi to neustále padalo v ty nejnevhodnější okamžiky, měl lagy, přes které nevěděl kde je a co chvíli mi chodila sms, jestli ještě žije? To byl signál, že mám začít utíkat, protože dietrich do dvou kol zmizel, jak postava zareagovala na pád netu hráče.
A telefonní hovor, ve kterém jsem Jonovi sdělovala, jak si vede Dietrich v boji s černými vdovami a že se zatím drží! Jeho majitel ho totiž neovládal.
Poslední třešnička byla má snaha využít zaměření postavy a protikouzlit na nepřátelského mága. Konečně jsem se dočkala, konečně se ukáže, že je Mair co k čemu.. Poté, co na ni mág několikrát zakouzlil, odkouzlil a napadl ji, mé protikouzlení nějak pořád nic... až mi došlo, že jsem si odklikla omylem mód obranného sesílání. Přešlap.
Já nečekal nic z toho, protože tudy jsem ještě nikdy nešel, a bylo to pro mě po třech letech hry na EQ něco nového. A dno Propasti se nevidí zas tak často. Já se jen modlil, abychom se nedostali do Morxasovy rány. Uhh...Braenn píše:Jak jsme se s Dietrichem dostali (napůl nechtíc) do propasti.
A ztráceli dost dlouho.
A kudy jsme vylezli ven![]()
Že ale vylezem TAM, to jsem vážně nečekal. V Dietirchově životě to znamenalo jistej zlom.
Já se málem rozbrečel už.Braenn píše:Dvě postavy, bloudící propastí, přičemž Jonovi to neustále padalo v ty nejnevhodnější okamžiky, měl lagy, přes které nevěděl kde je a co chvíli mi chodila sms, jestli ještě žije? To byl signál, že mám začít utíkat, protože dietrich do dvou kol zmizel, jak postava zareagovala na pád netu hráče.
To byla fakt sranda. Takoví mrňaví, hodňoučcí pavoučíčci, kteří by ani mouše neublížili... a já měl nervy v kýblu :))Braenn píše:A telefonní hovor, ve kterém jsem Jonovi sdělovala, jak si vede Dietrich v boji s černými vdovami a že se zatím drží! Jeho majitel ho totiž neovládal.
To náhodou do boje vneslo dosti zábavný prvek... hmm... nejistoty po přechozí nejistotě.Braenn píše:Poslední třešnička byla má snaha využít zaměření postavy a protikouzlit na nepřátelského mága. Konečně jsem se dočkala, konečně se ukáže, že je Mair co k čemu.. Poté, co na ni mág několikrát zakouzlil, odkouzlil a napadl ji, mé protikouzlení nějak pořád nic... až mi došlo, že jsem si odklikla omylem mód obranného sesílání. Přešlap.
Kraki Skengdrang
:-D
Smrt a díky ní následně špatně napsaný tell … tímto se omlouvám CM :-D …
Pardon, ale to // tady asi bude DM :-D co se objevilo nad mrtvou postavičkou mne vážně rozesmálo
Smrt a díky ní následně špatně napsaný tell … tímto se omlouvám CM :-D …

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nejmenované NPC pravilo:
"Kněz Ban..."
to musí být nějaký drsný týpek
"Kněz Ban..."

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-