Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Nedostatek casu
AHoj, moc se omlouvam, ale vracas ted bude online uz jen nekdy, naskytla se mi dobra pracovni nabidka.
-
- Kontaktovat uživatele:
omluva hráči se kterým jsem večer hrál, už se mi vážně moc chtělo spát 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
-
- Deadlymoon
Já se omlouvám, ale po padu mi stále padal net. Takze ma hra byl jeden velikej lag. :(
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Omlouvám se, ale přes Velikonoce tu budu jenom naprosto nepředvídatelně a po nich bude následovat určité období útlumu (soukromé důvody). Přesto se budu snažit uskutečnit Loterii a některé akce ohledně Západoříšské obchodní společnosti, takže kdo je do těchto dvou akcí zapleten, nechť čte PM nebo podobnými prostředky ho kontaktuji. 

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Omlouvám se: 1) že nemám vůbec čas teĎ... takže několik akcí Freda i Rangaroga se odsouvají na později
2) že jsem udělal jistou botu...
2) že jsem udělal jistou botu...

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Brambor
Brambor
No. Dluží tu několika lidem omluvu za včerejší … ano, doslova epic fail. Nechci se k tomu moc vyjadřovat, ti co to viděli, to viděli, ti kteří ne a budou se to chtít dovědět, nechť jim je na vědomí dáno, že tato zvědavost se jim může vymstít. Z toho usuzuji, že se to .. podaří ututlat. Takže omluva za včerejší noc.