Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Já bych ráda podnikla to, co bylo v plánu před srazem v listopadu. Třeba do Prokopského údolí v Praze, ale nebráním se ani myšlence vyjet vlakem, když nebudeme s Kokosem jen dva, kousek za Prahu a najít nějaký hezčí cíl, prostě jako když jsme šli dobývat Ameriku. V Prokopském se zase dá vzít kytara a opéct špekáčky, nebo se jen tak projít. No, tak či tak, když bude hezky Kokos, někam vyrazíme.
OK, takže výletníci (já, výše upsané výletničky + Alex + drejk) - sraz v sobotu 12:00 stanice metra Luka. Vypižlíte se po schodech nahoru a tam bude čekat usměvavé já. Jsou tam jediné schody, takže to snad trefíte :D
Pozor, pokud bude pršet, výlet se ruší! V takovém případě se s nebohými přišedšími odplazíme na nějaký alternativní program, ale výlet to nebude.
Pozor, pokud bude pršet, výlet se ruší! V takovém případě se s nebohými přišedšími odplazíme na nějaký alternativní program, ale výlet to nebude.
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Škola
Odlehčený larp s nulovou náročností na kostýmy, minimální náročností finanční a časovou. Zpět od páté třídy!
1.5. - 4 hodiny hry v Praze. Neváhejte, místa se rychle zaplní. A scházet se na vlastní termín je možné, ale komplikovanější:)
http://kamil.larp.cz/skola/
Odlehčený larp s nulovou náročností na kostýmy, minimální náročností finanční a časovou. Zpět od páté třídy!
1.5. - 4 hodiny hry v Praze. Neváhejte, místa se rychle zaplní. A scházet se na vlastní termín je možné, ale komplikovanější:)
http://kamil.larp.cz/skola/
Nene, já se účastnit teprve budu. Přiznám se že neznám tým organizátorů než od vidění, ale vezmu li v potaz náklady a nároky, tak to ráda risknu:)LindacpAG píše:Já tě špatně pochopil, já myslel že už ses účastnila. Chtěl jsem slyšet nějáké dojmy.
No nic, tak já to promyslím.. vážně mě to celkem zaujalo.
Ale tak hrubé info - Komorní larpová hra většinou spočívá v tom, že dostanete (někdy na základě osobních preferencí) roli s charakterem, cílem, slabostmi, minulostí, výpočtem přátel, nepřátel atd a ten pak sehráváte v nastavených reáliích. A organizátoři tomu dodávají dějové zvraty a vývoj, ať už bokem samotné hry nebo formou NPC.
Nu a protože toto má být larp zábavný a odlehčený, tak většina zábavy je právě o tom hraní poněkud vyhraněných charakterů páťáčků a co se týče dějových zvratů, myslím že je každý dokáže ze zkušenosti ze ZŠ odhadnout

i nad touto variantou jsme uvažovali, ale z dubnu přesunuto na... někdy. A nebo, kdybys teda dorazil na Chleba, je to jeden z možných sobotních plánů. Ale mám dojem, že zbytečně komplikovaný na to, aby šel dopředu zamluvit.OneHeart píše:bych zase někdy dal pejntbol a rostřílel pár Eq maníků :)
Teď se raděj upiš na larpík :P