Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš než dřevo mi ten pohled přijde jako skrz plátek achátu (polodrahokam). Nápad hezký. A abych nevypadl z role (kritika
císařových nových šatů), tak k obrázku bych měl pár drobných připomínek *rozbalí pergamen popsaný hustým písmem*
P.S.
A tak aspoň jednu - už nevím, kde/kdy tu měl Balrog obrázek okomentovaný jako reklamu na nejmenovaný lak na vlasy, tak abych udržel linii, vypíchnu vlasy, které vypadají, jako kdyby Alkaran rostly už z horní části zad a krku.

P.S.
A tak aspoň jednu - už nevím, kde/kdy tu měl Balrog obrázek okomentovaný jako reklamu na nejmenovaný lak na vlasy, tak abych udržel linii, vypíchnu vlasy, které vypadají, jako kdyby Alkaran rostly už z horní části zad a krku.

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jen tak bezcílné kreslení.… hmmm musím někdy hodit na fórum ty své abstrakce, co tvořím na papír občas propiskou, když nevím co

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Prkýnko? Balza, dýha? :)Myrpa píše:To je moc hezký. Vypadá to jako namalované na kose uříznutém … hmm, jak se to říká? .. takový ten uříznutý plátek z kmene stromu.
Díky všem; fakt mne reakce dost překvapily, protože jde o takovou čmáranici, kterou jsem sem ani původně dát nechtěl. O to víc jsem rád, že se i tak docela líbí :)
Nalk: no bezcílné... sem si tak v deset otevřel prázdný obrázek a říkal si "něco bych měl nakreslit" :) A někdy se fakt jako cvičení dělá, že nakreslíš nějaké klikyháky nebo barevné plochy a pak z toho malíř vytvoří něco "opravdického". Takhle třeba z rozkouskované veverky udělá Starce a moře (sledujte očíslovaný postup okolo): http://fc03.deviantart.net/fs44/f/2009/ … ventep.jpg
George: Tak já navrh další kolo Různých očí, ale nikdo se nezapojil :(
KaTo: Díky!
A jak jsem říkal, dík za pochvalu všem ostatním '\( 。◕‿‿◕。)/'
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Ha, díky za nápady! :) Tahle krajina je docela kopcovitá a zalesněná, moc mi to na žádná místa na Eq nesedí.. ale nevadí. Aefarův nápad se mi docela líbí, protože, až po mně bude chtít nakreslit Catigerna, mu mohu říct: "Hehe, sorry, kámo, ale už jsem ti ho nakreslil!"
:))
:))
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“