Včera se mi stala zvláštní věc a nevím zda to psát sem nebo do chyb systémů (dorovnávání potvor?). V jednu chvíli se stalo, že se červené vlky (skupinka všech druhů) nedařilo druidsky uklidnit. Většina se plošným tišením zklidnila, jak se patří, ale minimálně jeden vlk a tuším že vrrrk si nedali říct. A to v tu chvíli na nikoho ani neútočili (nemyslím si, že by to bylo lagy, jelikož vše ostatní se mi hýbalo normálně).
Další zvláštností bylo, že při pozdější honičce měli neodpovídající útoky:
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Apr 13 00:19:07] Vrrrk attempts Knockdown on Din Dagor : *miss* : (7 + 3 = 10)
[CHAT WINDOW TEXT] [Tue Apr 13 00:19:27] Vlk attacks Verya Caerme : *hit* : (16 + 6 = 22)
Vrrrkův plný útok by měl tedy být 7 (knockdown snižuje útok o 4 body), přičemž jde o první útok v kole. Oproti vlkovým 6ti se mi to zdá jako nepoměr.
Vlk a vrrrk
Moderátoři: World Builder, Dungeon Master
-
Vlk a vrrrk
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vlk a vrrrk
A nelíbí se ti co? Vysoký útok vrrka nebo nízký útok vlka?Pavel Urban píše:…

Btw - Vlk mohl mít při útoku výhodu Flat footed (+2 k AB).

Potvrzuji. Za Aris na nočních obhlídkách v lese, to bylo na denním pořádku.Naylun píše:Možná to může mít opravdu na svědomí systém dorovnávání. Např. mě se občas stává, že z hidu zaútočim na nějakou potvoru a ta, i když by měla okamžitě lehnout na sneaky, je ještě chvíli ve stavu Nezraněn, a teprve po chvíli jí začnou normálně ubývat HP.
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Mě se teď stalo v podhůži pod osadou, že po mě šla smečka vlků a vrrk .. a jak jsem běžel a šli po mě tak sem tam padl příležitostnej útok či co a ten vrrk dal critic a sundal dva vlky před sebou .. :D
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/