Tohle vypadá jak nějaký druid... který mizí do nenávratna
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
oneHeart: všechno má něco do sebe, ale je pravda, že jsem to tak rozostřené udělat nechtěl :/
No a jinak - důvod, proč se teď nevyskytuju moc ve hře je ten, že potřebuji do konce měsíce udělat osm stránek komixu. Což je docela dost práce. Jak jsem už psal, když byste rádi Alkaran nebo Silmelinde potkali ve hře, ozvěte se mi a já se lognu. Ale nemohu tam trávit moc času "bezcílně" navíc, musím makat. :)
Mě příjde podobná trošku k Silmelinde Ale ono elfky jsou si asi podobné někdy některé
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
The_Balrog píše:To je ten horni ret, obe ho maji docela vyrazny. :)
A mě spíš ten výraz a vlasy, které jsou skoro totožné
The_Balrog píše:To je ten horni ret, obe ho maji docela vyrazny. :)
A mě spíš ten výraz a vlasy, které jsou skoro totožné
Silmička z nabarvenejma vlasama a výrazem, "nepoznaj mě?"