Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
pšš … to zrovna nemusí vědět … co by si o nás mysleli …Nalk píše:No toto... člověk tím ještě argumentoval, že moc nepije, a i přes všechno prznění mého dávného nicku mě nedá jako lehce pijícího. Olíka fakt nejvíc úplně natuty, ten jak najde kamaráda na pití, tak pochopíte, jak se ve Znojmě pije (doufám, že nebude i ukazovat, jak se ve Znojmě pije za jízdy).

enesek, serin, sciorp, akira, roma, myrpa, kohen, braenn, libra, magnumik, thildon, samuel, ?chrian?, nalk, drake, pipi, fryn, jitka, olik, verya, ondrasman
Budiž:) Jsou všichni spokojeni?
(A já jsem červená jen proto, abych dorovnala to co pije Libra, žádný ochlasta, protože ten tvrdí že už nedorazí ani pivo, jak stárne, a další večer vyžahne lahev rumu. (Není skvělé když někdo nečte forum?:))
Nalkaran je zelený, Pipi má jedno červené i a kvůli němu si dá o jedno pivo navíc, i kdyby se cukal.
Uvidíme co ještě poodpadá.
Budiž:) Jsou všichni spokojeni?
(A já jsem červená jen proto, abych dorovnala to co pije Libra, žádný ochlasta, protože ten tvrdí že už nedorazí ani pivo, jak stárne, a další večer vyžahne lahev rumu. (Není skvělé když někdo nečte forum?:))
Nalkaran je zelený, Pipi má jedno červené i a kvůli němu si dá o jedno pivo navíc, i kdyby se cukal.
Uvidíme co ještě poodpadá.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 17. 4. 2011 18.17, celkem upraveno 9 x.
Z barev jsem zmaten, za malé a nečitelné *** písmo bych střílel... Co to má *** bejt?
Ale pít hodlám přiměřeně.
Ale pít hodlám přiměřeně.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*donese si obrovitý kmen, na kterém je nápis "Braeniny vroubky", a udělá do kmene další zářez*
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Ts. Všimla jsem si toho, nemysli si že ne. Abys místo chatky nenocoval ve Sciorpově loži! (Něco jako Záhořovo, ale Sciorp ho volí dobrovolně.)
http://mesias.m6.cz/~permonik/gallery/m … temId=5339
http://mesias.m6.cz/~permonik/gallery/m … temId=5339
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Hele pořád jsi na tom dobře *koukne vedle na dřevěný dvoupatrový srub s nápisem "Vroubky DM týmu"*
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
allekoo píše:priniest všetky drevene "vroubky" sebou , nech je na čom uflejmovat klobasky

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jedu autem... ne kamionemallekoo píše:priniest všetky drevene "vroubky" sebou , nech je na čom uflejmovat klobasky

Což by bylo pro nás výhodnější!Braenn píše:Nebo naopak:)))Enesek píše:Nebo bude platit míň ale o to víc pít

Erika - Cikánské dítko
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
Gradush - "Žrát!"
In omnia paratus!
No, na tu černou snad dosáhnu.. aby mi pak nebylo vyčítáno, že jsem přetáhl.Braenn píše:Bohužel zelená barva neznamená, že zaplatí dotyční méně. To bychom totiž mohli skončit u rozpočítávání čárek, což prostě nevidím jako cestu ani řešení. Jedná se čistě o množství piva, které přivezeme, protože nám pár pivařů odpadlo...LindacpAG píše:Raději mě zčerni, přinejhorším trochu přeplatím.
… jestli jsem tě jen špatně nepochopila a nepiješ prostě víc. :)

A přičerni prosím ještě Ondrasmana. (..tam váhám, jestli nepožadovat červenou..)
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>