Filmový Klub

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Braenn píše:[img]hra%20o%20trůny[/img]

Smajlíky někdy mluví za vše. První dva díly seriálu, co k nim říct?
Máte rádi Martinovy knihy? Máte rádi fantasy? Máte rádi hutné seriály? Mix děje, intrik, krve, boje, vykreslených charakterů a sexu? Líbil se vám Řím, nebo jakékoli jiné seriály HBO? Pak si to nenechte ujít. Je to.. bomba! Snad si udrží kvalitku i po další a další série.

:clap_1: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :clap_1:
Tohle vypadá rozhodně zajímavě, dokonce fantasy prvky nejsou nějak extrémní, což mi vyhovuje. Jen mi dělá trochu problém vyznat se v postavách a rodech :no:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Nežli by raději pořádně sfilmovali Warhammer sérii … :angry: :angry: :angry:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

zuzuPD píše:
Braenn píše:[img]hra%20o%20trůny[/img]

Smajlíky někdy mluví za vše. První dva díly seriálu, co k nim říct?
Máte rádi Martinovy knihy? Máte rádi fantasy? Máte rádi hutné seriály? Mix děje, intrik, krve, boje, vykreslených charakterů a sexu? Líbil se vám Řím, nebo jakékoli jiné seriály HBO? Pak si to nenechte ujít. Je to.. bomba! Snad si udrží kvalitku i po další a další série.

:clap_1: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :good: :clap_1:
Tohle vypadá rozhodně zajímavě, dokonce fantasy prvky nejsou nějak extrémní, což mi vyhovuje. Jen mi dělá trochu problém vyznat se v postavách a rodech :no:
To věřím, hlavně mi přišlo, že postavy ani pořádně nepředstavili. Snad se polepší v příštích dílech - jinak doporučuji přečíst knihy ;)

2 Vugi: No... Warhammer má sice pěkný lore, ale co jsem z WH četl, tak... je to zralé na brutální akční film, ne na seriál, imo. Ale přiznávám, že jsem toho nečetl zase tolik, tak se možná pletu.
Bratrstvo zabanovaných!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

No když už jsme u těch očekávání.… tak já čekám, jestli se najde někdo schopný, kdo natočí celou sérii Duna :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

WH by se mi asi líbil víc digitálně udělanej. A bylo by to IMO levnější, než všechny ty efekty, masky, kulisy, …
EDIT: A 18+ by byla samozřejmost :))
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Alfray píše:WH by se mi asi líbil víc digitálně udělanej. A bylo by to IMO levnější, než všechny ty efekty, masky, kulisy, …
¨
Film kreslený už bohužel je .. totální nízkorozpočtová sračka :/ Udělal bych z toho minisérii o 10ti filmech .. 10fantazy.. 10 scifi .. :clover: :yes: :yes:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Alfray píše:WH by se mi asi líbil víc digitálně udělanej. A bylo by to IMO levnější, než všechny ty efekty, masky, kulisy, …
Tohle jsem nějakou chvíli zkoumal a ono to ve výsledku o moc levnější není.
Bratrstvo zabanovaných!
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Braenn píše:Hra o trůny
Hele, Braenn, kde to sleduješ či odkud to stahuješ, prosím? Já narazil jenom na velmi nekvalitní zatím...
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Akruo píše:
Hele, Braenn, kde to sleduješ či odkud to stahuješ, prosím? Já narazil jenom na velmi nekvalitní zatím...
…. isohunt.com … :shades:
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

Akruo píše:
Nevím, co považuješ za nekvalitní. Já jsem si stáhl TV-rip (FEVER) a přijde mi to v pohodě. Jinak je to vysílané na HBO.
Bratrstvo zabanovaných!
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Ghost píše:
Akruo píše:
Nevím, co považuješ za nekvalitní. Já jsem si stáhl TV-rip (FEVER) a přijde mi to v pohodě. Jinak je to vysílané na HBO.
hmm.. HBO nemám :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

1. díl už je v HD kvalitě ke stažení na torrentech, zkuste isohunt.com
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Ono je to i na kinotipu, jeste jsem to teda nezkoumal, ale kvalita me prisla koukatelna
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Braenn píše:1. díl už je v HD kvalitě ke stažení na torrentech, zkuste isohunt.com
jj.. staženo a zkouknu to! Vážně dobré... hehe... a jde poznat, že je to od HBO :biggrin:
Brambor
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Já mám skvělou zkušenost s uloz.to jak jde o filmy a serialy, většinou to tam je. :smile: :clover:

edit: http://www.uloz.to/hledej/?q=hra+o+truny
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Ghost píše:
Akruo píše:
Potvrzuju, v pohodě kvalita.

A k těm digitálně dělaným filmům. Fakt? To jsem si nemyslel. Teď nepočítám herce typu Farell a podobně, takže platy bych skoro "škrtl". Jde mi o ty kulisy, kostýmy a efekty. Konkrétně svět WH by mi na tohle přišel hodně náročnej. I když, podle toho, co by se filmovalo a kde v Říši, případně jinde (Bretonie by ještě taky šla). To jsou to fakt takový pálky za ty digoše??
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Alfray píše:
Ghost píše:
Akruo píše: Hele, Braenn, kde to sleduješ či odkud to stahuješ, prosím? Já narazil jenom na velmi nekvalitní zatím...
Potvrzuju, v pohodě kvalita.

A k těm digitálně dělaným filmům. Fakt? To jsem si nemyslel. Teď nepočítám herce typu Farell a podobně, takže platy bych skoro "škrtl". Jde mi o ty kulisy, kostýmy a efekty. Konkrétně svět WH by mi na tohle přišel hodně náročnej. I když, podle toho, co by se filmovalo a kde v Říši, případně jinde (Bretonie by ještě taky šla). To jsou to fakt takový pálky za ty digoše??
Tak ono dneska se to dělá v reallu a co tam není, tak tam plácneš zelený plátno žejo... :)
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

http://www.csfd.cz/film/281663-ultramar … 000-movie/ …. jako nemusí to samozřejmě být TOP animace … stačil by dobře napsaný scénář … ale v tomhle první filmu je lowend animace a lame příběh … takhle si dle knížek spacemariňáky vážně nepředstavuji, tohle ty nadlidi nejsou … :angry:
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Mě se tenhle filmík celkem líil hele. Byl tam pěkně vidět pohled na boje od veterána (kněz) a nováčků. Tenhle rozdíl se mi líbí.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Alfray píše:Mě se tenhle filmík celkem líil hele. Byl tam pěkně vidět pohled na boje od veterána (kněz) a nováčků. Tenhle rozdíl se mi líbí.
Jako jediné co se mi vyloženě líbilo, bylo ke konci ta bitka, jak ten posedlej kapitán vběhne do boje a vykosí to tam .. takhle má vypadat spacemarine … :yes:
Odpovědět