Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Pivař nevím, ale zjistím (dle mě velká pravděpodobnost, že bude) :)) … jinak hraje trpaslíka Boendala
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Jo tak na 80% pojedem, nekdo to tam prece musi na konci vikendu uklidit
a jestli pojedem tak urcite od Ctvrtka. A pivo mame vlastni, akce v Tescu branik za 5,90 hned jsem koupil pet bas.
Edit: a jestli pojedem dost zavisi natom, jestli se najde nekdo kdo by jel s nami v aute z Prahy, protoze jinak bysme se toho benzinu uz nedoplatili.

Edit: a jestli pojedem dost zavisi natom, jestli se najde nekdo kdo by jel s nami v aute z Prahy, protoze jinak bysme se toho benzinu uz nedoplatili.
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
hloupost...nikdy jsem víc jak deset dvanáct piv za den nevypilLassair píše:Ti co si tě pamatují z minula to chápouAkira píše:proč jsem já v červené to fakt nechápu![]()

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
podle litru vodky staženého jen tak "na rozjezd", než vyrazíme do hospody?kohen píše:Vidíš, já jsem taky v červené, asi má Braenn jiné limity… To by mě zajímalo, podle čeho se to určuje.Akira píše:hloupost...nikdy jsem víc jak deset dvanáct piv za den nevypil
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův
no špatně si to neberu...ale předpokládám, že jsme neměli tu čest se seznámit...já v črvených číslech nejsem proto, že bych se motal, ale proto že mě má Braen rádaNecrooo píše:Někomu hold stačí málo .. ale neber si to špatně, mám kámoše a ten se motá již po pivech dvouAkira píše:hloupost...nikdy jsem víc jak deset dvanáct piv za den nevypilLassair píše: Ti co si tě pamatují z minula to chápou
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
pravděpodobně pojedu v pátek autem... takže nabízím 3 volná místa v nekuřáckém autě, rychlostí se pojede plouživoukokosak píše:Tož, odvoz mít nebudu a naopak jeden sháním

EDIT: místo je už pouze 1
Naposledy upravil(a) maliarda dne 22. 4. 2011 7.40, celkem upraveno 1 x.
Rina
Donie
Donie
Doplňuji dopravu v prvním příspěvku, pište a říkejte!
Možná v ten čt nakonec budu moci... tím pádem bych si zamluvila 2 místa u vás, Pao - pro sebe a Drakea...
Jinak tedy jedno místo u Kohena ve čtvrtek, jedno u Riny pátek, takže určitě minimálně ještě jedno auto se naplní z Prahy, pokud někdo máte a víte.. ?
Dron a Serin hádám pojedou oba vlastním z ostravska, Dron asi čtvrtek, tam je to také prázdné, tuším tam Veryu a Serba...
Aki Přerov, ale není jistý do poslední chvíle, nicméně moravu teoreticky projíždí právě zmínění slezané.
Možná v ten čt nakonec budu moci... tím pádem bych si zamluvila 2 místa u vás, Pao - pro sebe a Drakea...
Jinak tedy jedno místo u Kohena ve čtvrtek, jedno u Riny pátek, takže určitě minimálně ještě jedno auto se naplní z Prahy, pokud někdo máte a víte.. ?
Dron a Serin hádám pojedou oba vlastním z ostravska, Dron asi čtvrtek, tam je to také prázdné, tuším tam Veryu a Serba...
Aki Přerov, ale není jistý do poslední chvíle, nicméně moravu teoreticky projíždí právě zmínění slezané.
Najde se misto z Ostravska pro moji malickost?.)
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Předpokládám, že pokud tam už nejsem započítanej, tak místo je moje :)maliarda píše:pravděpodobně pojedu v pátek autem... takže nabízím 3 volná místa v nekuřáckém autě, rychlostí se pojede plouživoukokosak píše:Tož, odvoz mít nebudu a naopak jeden shánímv neděli odjezd v rozumnou hodinu, abych stihla vyzvednout hady od babi
EDIT: místo je už pouze 1
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!