Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Me je to jedno:) Ja jsem z Orlove to je kousek.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
moc se omlouvám za ho(ooooo)dně opožděnou reakci;( potvruji tedy svojí přítomnost na srazu ;)a s pitím jsem někde mezi středem.
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
doleva!Braenn píše:a doprava?:)
je někdo schopen a ochoten jet přes Brno a naložit bečky, chlaďák a případně i moji maličkost?
a jestli, kdy?
(musím nějak zkoordinovat, kdy se kam přesunu a na kdy domluvím ty cajky)
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Bartoloměj, syn Dumův
Bartoloměj, syn Dumův
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Doprava to bych se měl dopravit vlakem ;)
Lothias Cys'variana
ohoho děkuji ti za krásné uvedení z fotodokumentace
nicméně k mému pátečnímu odjezdu
do konce května nám udělali české dráhy skvělou akci praha - brno za 128 nebo 168 Kč teď nevim.
ale já jsem do 13:30 na certifikačních zkouškách pro ČNB
takže tam vidim reálnej odjezd tak v 15:00 nejdřív
tzn. Vlak jede v 15:02 z hlaváku
nebo v 15:30 bus z florence
ted poprosím někoho kompetentního aby nalezl spoje z brna :-* kouká na magmunika a spol
odjezd z Brna 18:30 dřívávějc to nedávám :)
podpoříte mě v cestě alkoholika nebo to budu muset zase zvládnout sám?
hmm aha tak oprava akce platí pouze do prvního pátý
nicméně k mému pátečnímu odjezdu
do konce května nám udělali české dráhy skvělou akci praha - brno za 128 nebo 168 Kč teď nevim.
ale já jsem do 13:30 na certifikačních zkouškách pro ČNB
takže tam vidim reálnej odjezd tak v 15:00 nejdřív
tzn. Vlak jede v 15:02 z hlaváku
nebo v 15:30 bus z florence
ted poprosím někoho kompetentního aby nalezl spoje z brna :-* kouká na magmunika a spol
odjezd z Brna 18:30 dřívávějc to nedávám :)
podpoříte mě v cestě alkoholika nebo to budu muset zase zvládnout sám?
hmm aha tak oprava akce platí pouze do prvního pátý

PODPIS
a nevyplatilo by se ti, pokud to nemáš daleko, kdyby koupili hromadku i tobě? Je fakt že už je to nějakej pátek, co jsem tam jezdila, ale tak od 4 5 let ty slevy začly bejt dost značné... Schválně si zjisti cenu od vás do Brna, tam se asi vyplatí koupit další zpáteční i s Magnumem.LindacpAG píše:Já to vidím tenhle rok nejspíš taky na vlak, ale na hromadku nepřidám.. přisedám až za Prahou.
Edit: Sleva pro 3. a další jedoucí je 50% z jízdenky, pro 1. a 2. 25%*
* teď nevím, zda tím myslí, že první s druhým jede za 25% a další mají slevu 50% a dohromady se to rozpočítá, ale i tak.
Tak - příklad, z Phy do Brna, jedna cesta, pro 4 lidi to vyjde 200 kč na jednoho, v 5 lidech už 192 na jednoho. (říká to jeden chytrý výpočtový server, tak snad nekecá).
Brno - Bystřice pro 5 lidí, i s Magnumem - 53 kč, tzn jízdenka z Phy tam vyjde na (áá velká matika) cca 253kč, takže 500 tam a zpět. Zpáteční bohužel platí jen na 24 hodin, pokud sem se nedívala blbě.
Edit: ovšem když pojedete 4 nikoli přes Brno, ale přes Ždár, pak váš jízdenka vyjde jen na 156 kč Praha-Bystřice, 300kč tam i zpět. 16:00-19:30. To už se vyplatí, jen nepřiberete Magnumika než na místě.
Brno - Bystřice pro 5 lidí, i s Magnumem - 53 kč, tzn jízdenka z Phy tam vyjde na (áá velká matika) cca 253kč, takže 500 tam a zpět. Zpáteční bohužel platí jen na 24 hodin, pokud sem se nedívala blbě.
Edit: ovšem když pojedete 4 nikoli přes Brno, ale přes Ždár, pak váš jízdenka vyjde jen na 156 kč Praha-Bystřice, 300kč tam i zpět. 16:00-19:30. To už se vyplatí, jen nepřiberete Magnumika než na místě.
Jak jsem psal, kdyžtak pro to sjedu, sice to nemám při cestě, ale co... není to až tak daleko...(Bylo by to v čtvrtek kolem 15h v Brně, bylo by fajn to jen naložit a jet... místo taky jedno je...tak není problém).Samuel píše:
je někdo schopen a ochoten jet přes Brno a naložit bečky, chlaďák a případně i moji maličkost?
a jestli, kdy?
(musím nějak zkoordinovat, kdy se kam přesunu a na kdy domluvím ty cajky)
Odvoz zpět v neděli ale nabídnout nemohu.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak bych to udělal :) stejně budu mít lístek za nějakých 40Kč v rámci integrovanýho dopravního systému JMK... a díky tomu, že vlastním šalinkartu... :) takže se potkáme v Bystřici nebo na Chlébským... no, já asi pojedu dřív v ten pátek, takže se potkáme na chlébskym :)Braenn píše:Edit: ovšem když pojedete 4 nikoli přes Brno, ale přes Ždár, pak váš jízdenka vyjde jen na 156 kč Praha-Bystřice, 300kč tam i zpět. 16:00-19:30. To už se vyplatí, jen nepřiberete Magnumika než na místě.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Doprava - s Olíkem adrenalinová jízda.…. Olík + Nalk + Galli (až přestane mít krámy a bude se vyjadřovat jako člověk a tedy nekecat, že nejede bo co) + teoreticky jedno místo
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Z Vranovské Vsi, přes nevím co, do Znojma... a v pátekBraenn píše:Ze Znojma v pátek, tak?

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
udělej si na to : odkud, a v pátek? makro ;) ušetříš si hafo práce :D
Lothias Cys'variana
Určitě v pátek. Pojedu z Kutné Hory, ale zatím jsem vlak ještě neřešilBraenn píše:Vím že už se opakuji, ale odkud a v pátek?:)Jelen343 píše:Tak já taky potvrzuji účast. Pít budu asi jenom málo a nejspíš pojedu vlakem
Ale koukám, že letos, jestli to neodpadá těsně před, tak to bude velké. Velké a se spoustou nových tváří.
Mirdin Drtinos
El´thien
El´thien
Enesek vyráží přímo ze Znojma v autě je Enesek, Pipi, George, Mevaron + nejistá účast (Michalla a Spydera) maj maturu takže ještě nevím jestli pojedou. Takže eventuálně 2 místa ze Znojma u pana Eneska 

Naposledy upravil(a) Enesek dne 27. 4. 2011 10.57, celkem upraveno 1 x.
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------