Nůž na stahování zvěře
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Nůž na stahování zvěře
Vím že už se to tu probíralo na začátku, ale trochu bych zvýhodnil ten lepší nůž na stahování zvěře... už od začátku používám ten horší a uplně si s nim vystačim, co se týče doby opotřebení. Používání toho lepšího je pro mě irelevantní.
Game ID: Reverend_Malthas
resilo a vysvetlilo tim, ze se opotrebovava jen po tech par sekund co ho mas v ruce. Takze i ten slaby staci.
…
Sleduju forum jen pohledem, ale nekde jsem tu zahledl a snad ve zmenach, ze je udelany (nebo se prinejmensim chysta), ze se bude neco opotrebovavat relativne vic i nasazenim. Takze tim od teto zmeny by se i normalni nuz mel opotrebovavat.
P.S. A jestli obcas zajdes k zbrojmistrovi na opravu, tak se nuz opravuje taky, takze by se pak mohlo zdat, ze vydrzi nekonecne mnoho.
…
Sleduju forum jen pohledem, ale nekde jsem tu zahledl a snad ve zmenach, ze je udelany (nebo se prinejmensim chysta), ze se bude neco opotrebovavat relativne vic i nasazenim. Takze tim od teto zmeny by se i normalni nuz mel opotrebovavat.
P.S. A jestli obcas zajdes k zbrojmistrovi na opravu, tak se nuz opravuje taky, takze by se pak mohlo zdat, ze vydrzi nekonecne mnoho.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: