cybermisa píše:Akruo píše:cybermisa píše:
Nesouhlasim. Odkouzlovaci hulky ma vylozene jen par nevyssich bosu, nejde rozhodne o beznou zalezitost. Vzhledem k tomu, ze potvora neni schopna ani nejak rozumne zacilit a pouzit obycejny dispel, tak hulka je aspon trochu hrozbou, ze k nejakemu dispelu boostu vubec dojde.
Trošičku vytrhnu z ostatního textu, o tom nic nevím a nebudu se vyjadřovat, ale to s těma hůlkama - neřekl bych, že je má jenom pár nejvyšších bossů... má je každý skřetí šamana, na kterého jsem narazil například.. mezi skřety je to rozšířené enormně... když třeba skupinku obklopí houf skřetů a za nimi stojí 5 šamanů (a to takových těch obyčejných) tak není problém, aby v jednom kole proběhlo hned několik dispellů a mezi "čuga čago" a podobnými hláškami se objeví hned několik *vytáhne malou hůlku*… :-D
Nemyslím si tedy, že to je věc vyloženě jen pár nejvyšších bossů jak píšeš... jde celkem o běžnou záležitost. Z mého pohledu samozřejmě.
Promin, ale uvedes jeden priklad a tvrdis, ze jde o beznou vec? Muzes mi prosimte do PM poslat seznam potvor, ktere kdy na tovji postavu vytahli dispel hulku? Zkusime pak pocty porovnat s odhadem celkoveho poctu potvor, spocitat procenta a nasledne se rozhodneme, zda jde o vec beznou nebo vyjimecnou, ano?
Pokud ovsem "beznost" soudis na zaklade toho, ze casto chodis na jedno misto, kde se spawnuje jedna z mala potvor s hulkou (a hulku pak logicky vytahne a pouzije), tak jde o typicky priklad vychylene statistiky
Já jenom reagoval na to, že jsi napsal, že jde věc jen několika bossů... a mne nepříjdou skřetí šamani jako nějací velcí bossové, když povážíme v jakých počtech jsou ve všech svých územích zastoupení (tj. všechny ty nebezpečné lokace pod a v horách v mithaliru, v lesíku v tirianu atd.), dále pak koboldi a gnollové taktéž vcelku "často" používají tyto hůlky.
Abys mi rozuměl, já si ani tak nestěžuji, jenom jsem si říkal, že si nemyslím, že jsou tak "málo" rozšířené. Každopádně samozřejmě nejsou všude, takový had na mne naštěstí ještě hůlku nevytáhl,… o vlcích ani nemluvě.
A PM je asi zbytečné, kdybys vážně chtěl, tak zkusím zavzpomínat, ale samozřejmě mne ubiješ celkovým počtem příšer, ze kterého to co jsi tvrdil o pár bossech vlastně výjde jako pravda. Narážel jsem na to, že mi ti skřetí šamani jako bossové nepříjdou a přitom jsou tam ty hůlky časté jak něco.
P.S.: Snažím se chodit jenom tam, kde to má nějaké opodstatnění, nejen kvůli "expíkům a tak" ale jen a pouze z RP důvodů postavy...
P.P.S.: k těm koboldům a gnollům - tam takřka nemám zkušenosti, setkal jsem se s tím, ale jinak jsou pro mne neznámou (tj. jedna výprava a dost :-D).
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor