Wolf píše:No, je pravda, že má takový zoufalý výraz =). Což se Pipimu asi líbit nebude :D :D
Vzhledem k tomu, co Dy'neiovic holka zažívá tam dole, je toto ještě slabé kafe.
Už jsem to tu rozepsal, ale uvědomil jsem si, že to by bylo vyzrazení IC infa, takže … raději nic.
Pipi_CZ píše:Vzhledem k tomu, co Dy'neiovic holka zažívá tam dole, je toto ještě slabé kafe.
Už jsem to tu rozepsal, ale uvědomil jsem si, že to by bylo vyzrazení IC infa, takže … raději nic.
Hele hele, ale ještě jsi neřekl: "není to Aris, protože to a to a to...", což je to nejdůležitější, na co tu čekám!! :)
The_Balrog píše:Další z řady studií a zkoušek. Pravděpodobně to nemá s Equilibrií nic společného, sry :)) Leda by někdo našel místo, který na to sedí :D
Podobných příhod nejspíš udělám víc, takový miniseriálek. Sice zatím vůbec netuším, jak se to líbí ostatním a jak moc si u tohohle příběhu říkali WTF, ale co :)
Já jsem vždy z těhle filozofických "prostě si tu tak stojím" vždy rozpolcený. Poněkud to nepobírám. Ale nápad pěkný
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Noo jo, já jsem si to myslel. :) Tak něco... ee.. no snad jednoduššího :)
Tato příhoda je mnohem známější a, co je zajímavější, může posloužit i jako odrazový můstek pro seznámení se s otázkami několika různých vědních oborů.
Jsem strašný builder... nazval bych to "Co vše můžete vědět, máte-li lvl druida"
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
EDIT: pane vlku, co to máte za vůni dechu? … ále.. to je nová winterfresh s příchutí amfiberaiské elfky
Skurkaa píše:Jen aby jste nebyli překvapený co se stalo o pár chvil později Aneb vysoké hody
Chytla ho pod krkem a taky na něj dejchla?