Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsme se k té výpravě konečně dostali, díky byla zábava 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky díky díky... díky především pak za trpělivost při drobných taktických nezdarech *koukne po půlčíkovi zamyšleně a pak nad tím mávne rukou* 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky trpošům za výlet, bylo to s váma fajn a vyjímečně jsem ani nezdechl :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
-
Díky Polednici!
Je to perfektní, jak Hag Hargol žije!
Taky díky ostatním hrajícím trpaslíkům - máte na tom velkou zásluhu!

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Děkuju polednic a trpaslíkům za hezké posezení v hospodě.
Snad jsem vám to moc nepokazily.
Já sem abstinent a hospodské zvyky neznám.¨
S pozdravem Nordi.
Snad jsem vám to moc nepokazily.
Já sem abstinent a hospodské zvyky neznám.¨
S pozdravem Nordi.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
- zlaticko71
Ač unavená z práce chtěla jsem to čekání vzdát, tak se to nakonec vyplatilo a stálo to za to....tady díky Tobě i NicoviPuti píše:Díky všem, se kterýma jsem měl tu čest hrát, hlavně Hjordisiným chráněncům a Nicovi + dík taky Zlatce, která až unavená z práce na mne hodinu čekala a vydržela hrát až do těchto chvil

Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Zlatuška
Taky díkyzlaticko71 píše:Ač unavená z práce chtěla jsem to čekání vzdát, tak se to nakonec vyplatilo a stálo to za to....tady díky Tobě i NicoviPuti píše:Díky všem, se kterýma jsem měl tu čest hrát, hlavně Hjordisiným chráněncům a Nicovi + dík taky Zlatce, která až unavená z práce na mne hodinu čekala a vydržela hrát až do těchto chvil

Díky Zlatce za pěkné ráno
PS: Ty ryby ti vrátim zas jindy, muhehehe
A díky Chirovi za fajne dlouhou výpravu, kdy šlo jak o nervy, tak i o čistý gatě. Smrti sme byli blíž, než by se zdálo, hned několikrát a přesto sme vyšli oba bez újmy a skončilo to velmi úspěšně
PS: Ty ryby ti vrátim zas jindy, muhehehe

A díky Chirovi za fajne dlouhou výpravu, kdy šlo jak o nervy, tak i o čistý gatě. Smrti sme byli blíž, než by se zdálo, hned několikrát a přesto sme vyšli oba bez újmy a skončilo to velmi úspěšně

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Nojoooo ty gatě *plácne se do čela a zapíná pračku* já si říkal na co jsem zapoměl
ale taky díky
překvapení pěkné

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- zlaticko71