O víkendu nemůžu zaručit svoji přítomnost dřív jak po 18té... i když se mohu vyskytovat už třeba v 17... ale jinak dřu celý víkend jako osel...
Dnes v "Pavlovy hodiny" bych to mohl i zvládnout, ačkoliv bych dal přednost jinému času.
BTW: Pipi - klidně se vetři... ale nevím, co tam vlastně chceš dělat
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Tak závěr hledání vzducholodi nakonec přece jen nechám na pondělí 4. dubna od 20:00, bohužel mi to pak vůbec už nevychází. Jinak dlouho do noci to rozhodně nebude, jedná se naopak spíš o kratší event. Kdo dorazí, ten dorazí.
Porada ve věci pouště atd. Kdo? pravděpodobně Dietrich, Serbitar, Maireig, Verya …. a Van
Kdy kdo má čas na případnou válečnou poradu?
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Tak vynecháme básnířku a dáme to zítra (čtvrtek) dopoledne... tzn. tak kolem desáté?
Já bych opravdu moc rád, ale tenhle týden plánuji, že se ani jednou do hry nepodívám. Když už tak možná na deset minutek, víc rozhodně ne. Kdyby ano, tak prosím DM aby mě vyhodil ze hry, děkuji
Počkej si ten týden, pak se snad hned na to vrhnem! =))
Tak už konečně mám čas, tak snad i vy ostatní. Teď v podstatě mohu kdykoliv a přizpůsobím se (snad).
Takže povídejte jaký termín by se vám v nejbližší době hodil?
Týká se to: Balroga, Braenn, Deadroka, Melanie (případně další bardi co měli zájem.. já už si ta jména nepamatuji), Kosti, Líto a mě.
Tak … snad jsem na nikoho nezapomněl.