Sama postava celkem koukala, když celá konfrontace trvala déle než kolo

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nespletl jsi se? Nemělo by se to jmenovat "odrovnání"(postavy)?Akruo píše:Zvykej si, tomu se říká "dorovnání" (pokud nešlo o DM zásah nebo bug nebo ještě něco co neznám)… a tuším, že George by mohl povídat něco o vrrkovi, který měl 5 útoků atd. atd. :-D ...úžasné systémy, které ti výpravu udělají zábavnějšíSkurkaa píše:![]()
..a nebezpečnější!
Ale no tak - přežil jsi? Přežil! :)Skurkaa píše:Nespletl jsi se? Nemělo by se to jmenovat "odrovnání"(postavy)?Akruo píše:Zvykej si, tomu se říká "dorovnání" (pokud nešlo o DM zásah nebo bug nebo ještě něco co neznám)… a tuším, že George by mohl povídat něco o vrrkovi, který měl 5 útoků atd. atd. :-D ...úžasné systémy, které ti výpravu udělají zábavnějšíSkurkaa píše:![]()
..a nebezpečnější!
No jo, měl bych si dodělat výcvik u jisté politické strany... Zatím si ty odposlechy dělají co chtějíWoxa píše:To tak postavame u ohne, kdyz tu nahle se ozval tajemny hlas z druhe strany :)
Automat 02, odposlech: Mam problem, jak jsem se sem dostal? Kde je DM co me vyvolalo?
Njn.…dzuvak píše:..jak se jistý "nedonošený mág" snažil cosi naučit mága jaksi "divokého"![]()
Jak si bude potenciální "učitel" se svým žákem rozumět, bylo jasné ještě než nějaká výuka vlastně začla.
To, když zaklínač vážně, "Chci vědět, co vás tam napadlo!"
a překvapený bublifuk začal nadšeně sypat z rukávu, co se mu po cestě honilo hlavou.
Puti píše:Výprava, při které šlo o krk, a vlastně která nemusela ani bejt, stačilo jen přesvědčit toho malýho zmetka, že to ono, co sme mu předložili a ukázali, je skutečně ono a ne to, co on myslí, že ono není. Ve finále po celonočnim putování, bojování a lítání jak blb, a zjištění kruté pravdy, jsem pak ráno, když se ten zmetek rozplynul jak prd ve vánici, měl chuť zabít něco jeho velikosti
Tož … Pipi, ne?sircervic píše:Todle mě dneska docela dostalo, několik let hraní .. ale nikdy se mi nestalo abych neviděl postavu která nemá invis nebo hide![]()
edit:Postava v kroužku nemá ani invis ani hide.. a ještě má na sobě červenej kabát.. a z tohodle pohledu nebyla vubec vidět...
http://2i.cz/9a526b4192