treba by moh neco davat mistr...mel by treba nejaky zezlo nabity zkusenostma a kdyby byl ten trenink dobrej,tak by moh dat treba 2xp postave na kterou dohlizel a nebo trenoval primo s ni...
zatim cus..

Moderátor: Dungeon Master
krome pripadu 1. je tohle nanejvys nepravdepodobne :) logika v tomhle nema co delat. Meli byste si vazit toho, ze jedna sorta lidi ma alespon stejne zazemi a jedno misto ke schazeni. Ale ani to v praxi nefunguje moc dobre. Hraci jsou moc hrrr, takze je to prestane bavit. Howgh.psin píše:Pokud se bude jednat o cvičení v bojové škole (a to tě asi zajímá víc) je docela pravděpodobné, že žáci budou dostávat XP navíc kromě těch plynoucích ze společného pobytu dvou postav na jednom místě.
Upřímně řečeno, tuhle reakci jsem nepochopil … co je případ 1. - přidělování bodů ze svého - ani to moc mezi hráči nefunguje a uvedl jsem ho jako souhlas s Photterem a pro vyčerpání dostupných variant odpovědí na vznesený dotaz.Alcatraz píše:krome pripadu 1. je tohle nanejvys nepravdepodobne :) logika v tomhle nema co delat. Meli byste si vazit toho, ze jedna sorta lidi ma alespon stejne zazemi a jedno misto ke schazeni. Ale ani to v praxi nefunguje moc dobre. Hraci jsou moc hrrr, takze je to prestane bavit. Howgh.psin píše:Pokud se bude jednat o cvičení v bojové škole (a to tě asi zajímá víc) je docela pravděpodobné, že žáci budou dostávat XP navíc kromě těch plynoucích ze společného pobytu dvou postav na jednom místě.
Psin píše:Pokud se bude jednat o cvičení v bojové škole … je docela pravděpodobné, že žáci budou dostávat XP navíc kromě těch plynoucích ze společného pobytu dvou postav na jednom místě.
tohle mi prislo, ze rika presny opak jeden druheho, tak jsem na ten prvni reagovalPsin píše:Znovu opakuji, že pokud si někdo myslí, že bude v bojové škole sbírat XP nad rámec běžné hry nebo jejích zavedených zvyklostí pak se mýlí, neboť k tomu ta škola nebyla vymyšlena.