Problém s ICQ

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
labir
Kontaktovat uživatele:

Problém s ICQ

Příspěvek od labir »

Problém s ICQ

Mám takový docela zajímavý problém s ICQ verzí 5.1. Po určité době provozu (cca 1-3 hodiny) najednou zcela vytuhne a vezme si 100% výkonu PC. Takže ho musím ručně zabít a přijdu o případné zprávy co mi kdo napsal.

Dělá to poslední verze, přeinstalace nepomohla, změna portu na port 80 taky ne, dělá to na dvou naprosto rozdílných PC (doma a v práci) s jinou skladbou programů a jinými běžícími rezidenty. V době kdy se tohle začalo dít nebylo nic nového instalováno, prostě to najednou začalo blbnout. Skoro se mi zdá že to bude něco na druhé straně.… :no:

Nemáte někdo s tímhle zkušenosti? Ideálně jak se toho zbavit. Díky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Mne pomohl dvoji reinstal. Prvni nezabral, az ten druhy, nechapu proc a co a jak … jen ted uz to proste nezlobi. Jeden z tech reinstalu byl na starsi verzi.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dvojí reinstall? No potěš protěž. Každopádně dík za radu. :smile:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Goblin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goblin »

No ja to resim asi tak ze pouzivam mirandu, resp. prevazne gaim (vetsinu casu, krome NWN travim v linuxu)
Ale miranda by byla asi docasne dobre reseni..

Tady je popis chyb s icq, necetl jsem to ale jen proletl a je tam zminka ze za chyby icq 5.1 muze miranda. Me ted ale zadne problemy nedela ;)

http://www.zive.sk/h/Bleskovky/AR.asp?ARI=119149
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

:blink:
Takže Mirandisti můžou za to že mi vytuhává ICQ? Tak to je pěkný... Každopádně dík. Zkusím dvojí reinstall.
Goblin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Goblin »

No jestli te to uklidni tak jsem jiz updatoval na posledni verzi mirandy http://fileforum.betanews.com/detail/Mi … 57048618/1 - pro mirandare.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Hele..teď to vydrželo 5 hodin jet bez pádu...super :biggrin:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

No jestli ti chodila stará verze tak tam nech starou a pockej nez vyjde novejsi a mas to...
Praetor

Příspěvek od Praetor »

kolja píše:No jestli ti chodila stará verze tak tam nech starou a pockej nez vyjde novejsi a mas to...
tak tak, co funguje, do toho se nema za zadnou cenu rejpat :bigwink: :biggrin:
Dives, qui sapiens est
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

No ono to fungovalo i ve verzi 5.1. Do jisté doby, ale teď se zdá, že Miranda se umoudřila a ICQ mi celkem šlape. :bigwink:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:No ono to fungovalo i ve verzi 5.1. Do jisté doby, ale teď se zdá, že Miranda se umoudřila a ICQ mi celkem šlape. :bigwink:
Ja bych řek, že si spíš opravili tu chybu na ICQ serverech :biggrin: Což mi připomíná že bych moh svoji Mirandu updatovat, hlásí mi to jenom porad samy chyby :biggrin: ale chodí...
Eve

Příspěvek od Eve »

No, tak nevim jak Vám ale me se teda ICQ 5.1 ani nerozjdede :( sakra ale slo mi !!!!! Mirandisti co s tim zase DELATEEEE ???? :angry: :crazy:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

To ze NAM to chodi, neznamena, ze muzeme za vase problemy :bleh:

Stiznosti smerujte na --> ICQ.com :biggrin:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Eve píše:No, tak nevim jak Vám ale me se teda ICQ 5.1 ani nerozjdede :( sakra ale slo mi !!!!! Mirandisti co s tim zase DELATEEEE ???? :angry: :crazy:
Mě taky 5.1 padala (s autologinem se to automaticky zatuhlo a já to musel manuálně zabíjet) a furt jsem nevěděl co s tím. Lognout se přes 2GO jsem zkoušel a to funguje normálně. Takže problém je přímo v 5.1.. začalo mi to dělat až po reinstallu. Teď ale z nepochopitelných důvodů (Pokud není nastavený Autolog) funguje... akorát mi v návaznosti na to začalo vynechávat barevné schéma u monitoru :-/ ( :D )
mkov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mkov »

No tak me jede ICQ normalne na PC, ale poridil jsem si booka a pri nacitani kontakt listu zamrzne, a zatizi CPU.
Mam na obou sejnou verzi, akorat ze book je novej a je to tam instalovany dyl.
Zamčeno