Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Stačí rozbalit ten rar, a ty soubory jen překopírovat do adresáře s nainstalovanou hrou... (C:\NeverwinterNights\NWN\override).
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

A přesně kvůli tomuto krásnému Mithalliru používám stále klasický NWN vzhled.. špinavej Mith má být špinavý Mith a ne dlážděná travnatá varianta na Tirian :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Pff...já si uteču do plyšového světa jak jsi mi říkal :bigwink:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
LordAladar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LordAladar »

minutove vykoseni cele kompanie
xondik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xondik »

1.Člověk -trpasličí hospoda … žádná reakce na epileptický záchvat bracha,moje postava šla pomoci brachovi,a postava člověka si sedla na místo mojí postavy. Když k postavě člověka má postava promluví ,že mu sedí na místě a *ukáže na korbel který je na stole* a celou reakcí je zvednutí se postavy ,vykličkování mezi židlema a odlog.

2. Stené místo během záchvatu.Zase člověk. Hospodou poběhne na polovinu zpomalená postava (později jsem tellem zjistil ,že to byla zlomená noha) Dvakrát zopakuje hlášku "Co chceš?" a odběhne z hospody. … to bych pochopil, jednalo se o začínajícího hráče, kterému jsem se pak telem snažil vysvětlit ,že to není to pravý ořechový

3.To samé místo zase člověk- o chvíli později než body 1 a 2 ...Postava co vejde do hospody nepozdraví, na pozdrav neodpoví, i když projde těsně kolem vaší postavy, nakoupí si otočí se a zase bez zareagování odejde. Nevypustí ani hvězdičky *nevšímá si tě* nebo sakra aspoň něco...

Díky moc , opravdové zpříjemění hry. :newconfus:
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
divozenka

Příspěvek od divozenka »

Ungo píše:Placos už to vážně přehání
Mám velkej záchvat smíchu až z toho chrochtám :megalol: :megalol: :megalol:
divozenka + kopretinka = zlaticko71

Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná :devil_2:
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

divozenka píše:
Ungo píše:Placos už to vážně přehání
Mám velkej záchvat smíchu až z toho chrochtám :megalol: :megalol: :megalol:
Jenže je to FAKE :biggrin:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Epic fail komix od Balroga.. inu aj můdrý schybí :blush: :megalol:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Deadlymoon

Příspěvek od Deadlymoon »

Tři uplně stejné postavy hned za sebou :-D.
To že vidím dvě postavy uplně stejné v jedné lokaci, to bude asi nějaké to kouzlo dvojníka či co.. ale že jdu dál a tatáž postava se tam zase objeví, to už mě rozsekalo :-)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Deadlymoon píše:Tři uplně stejné postavy hned za sebou :-D.
To že vidím dvě postavy uplně stejné v jedné lokaci, to bude asi nějaké to kouzlo dvojníka či co.. ale že jdu dál a tatáž postava se tam zase objeví, to už mě rozsekalo :-)
Nakonec skončily ve třech lokacích :biggrin:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Jak se snaha pomoci kamarádovi z finanční tísně změní v zoufalou ( a marnou ) snahu kamaráda udržet naživu. Inu, nechoďte ve dvou někam dále, než dvě míle za hradby, když víte, že ten vedle vás je papírový tygr. Sice řve, ale jemný vánek jej povalí
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Identitu není třeba skrývat :bigwink: vsadil bych i platinku na to že robert,ham i nico tento zákeřný chvat znají na vlastní kůži :bleh: já ho chtěl kopnout jednou...ale jak začal nadávat do ušáků... :no:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

:yes: :yes: :yes: :yes:
Lothias Cys'variana

Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Koukám že si Nico příště důkladně rozmyslí, koho co bude učit :sport_boxing:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

není v nabídce ještě něco zákeřného?(škrábání,kousání atd)? :dribble: :dribble: :dribble: :dribble: :dribble:
Lothias Cys'variana

Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Holt RP na vysoké úrovni.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Pipi_CZ píše:Holt RP na vysoké úrovni.
RP na vysoké úrovni by to bylo, kdyby poražený vstal, oplácal se, pogratuloval výherci a šli spolu do hospody.
Ještě, že ten, co vstal na něj nebyl nahněvaný... to by bylo uplně špatně a metagame a všechno.
(Já samozřejmě nevím, co se pak odehrávalo, takže nemůžu soudit)
Sorry za OT
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

BTW: poté elf po poslední větě že elfům se nenadává opustil klidně cvičiště a trpaslík ječel že chce do chrámu ;)
Lothias Cys'variana

Akruo

Příspěvek od Akruo »

Mourisson1 píše:BTW: poté elf po poslední větě že elfům se nenadává opustil klidně cvičiště a trpaslík ječel že chce do chrámu ;)
Tak a člověk by řekl, že elfové budou moudřejší :-) když se dožívají ještě více než trpaslíci... Ono kopat někoho mezi nohy je nečestné.. že? :bigwink: :clover: Všichni víme, jak je to výhodná finta, ale asi by bylo lepší trošku přemýšlet nad jejím používáním.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Akruo píše:
Mourisson1 píše:BTW: poté elf po poslední větě že elfům se nenadává opustil klidně cvičiště a trpaslík ječel že chce do chrámu ;)
Tak a člověk by řekl, že elfové budou moudřejší :-) když se dožívají ještě více než trpaslíci... Ono kopat někoho mezi nohy je nečestné.. že? :bigwink: :clover: Všichni víme, jak je to výhodná finta, ale asi by bylo lepší trošku přemýšlet nad jejím používáním.
imho celý ten systém je poněkud OP
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Odpovědět