Nevyresila, nemluve o tom, ze perzistence becne je z dlouhodobeho hlediska spatne reseni.Roma píše:A perzistence lokace by to nevyřešila?cybermisa píše:Na nektere posty by bylo velmi zajimave dosadit PC, ale to by chtelo zasah WB...
otázky a odpovědi
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: re
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Re: re
Ono perzistencí můžeš do lokace věci a příšery (a npc) přidávat, ale nemůžeš ubírat ty, co tam prostřednictvím původního modulu jsou.Roma píše:A perzistence lokace by to nevyřešila?cybermisa píše:Na nektere posty by bylo velmi zajimave dosadit PC, ale to by chtelo zasah WB...
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Nespletl sis téma?
Jestli cokoli chceš, od nabídek po přání a stížnosti, pak doporučuji psát spíše do "Pro Zasmání".
To mi nedalo, jinak krom labir@equilibrie.cz má jeden na jeho stránkách, které si najdeš v jeho profilu, pokud jsi to ještě nezkoušel.

To mi nedalo, jinak krom labir@equilibrie.cz má jeden na jeho stránkách, které si najdeš v jeho profilu, pokud jsi to ještě nezkoušel.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
BTW: není anglická koncovka -full … ale pouze -ful … pravděpodobně kvůli rozlišení od adjektiva full
tedy powerfuL

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Delivery to the following recipient failed permanently:Braenn píše:Nespletl sis téma?Jestli cokoli chceš, od nabídek po přání a stížnosti, pak doporučuji psát spíše do "Pro Zasmání".
labirlab@seznam.cz
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.1.1 Sorry, no mailbox here by that name. (state 14).
Mluví za vše :D Zkusím tenhle, díky.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
O tvém hnusném podpisu, který jsi konečně změnil, a mé oko může odpočívat.hemendo píše:o čem to mluvíš? :DNalk píše:BTW: není anglická koncovka -full … ale pouze -ful … pravděpodobně kvůli rozlišení od adjektiva fulltedy powerfuL
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Zvláštní co s tebou udělá jedno l :P, co kdybych tam měl třeba powerfulllll. Skočíš z okna? :DNalk píše:O tvém hnusném podpisu, který jsi konečně změnil, a mé oko může odpočívat.hemendo píše:o čem to mluvíš? :DNalk píše:BTW: není anglická koncovka -full … ale pouze -ful … pravděpodobně kvůli rozlišení od adjektiva fulltedy powerfuL
-
- Kontaktovat uživatele:
nebo hodí tebe záleží na náladě prýhemendo píše:Zvláštní co s tebou udělá jedno l :P, co kdybych tam měl třeba powerfulllll. Skočíš z okna? :DNalk píše:O tvém hnusném podpisu, který jsi konečně změnil, a mé oko může odpočívat.hemendo píše: o čem to mluvíš? :D

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
V Amfiberai kůže neprodáš. Jedině v Tirianu nebo ve Fagadu. Elfové toho celkově moc nevykupují. O rýžování existuje ve hře kniha, zkus ji najít, nebo se ptát postav ve hře.Sn1perCZ píše:Zdravim, prosim vas jak/kde se daji prodat kuze v Amfiberai?
Kde se da ryzovat zlato/drahe kameny?
Jo jo funguje, je to normoš bitevní sekera...hemendo píše:Zajímá mě, jestli zaměření na zbraň (bitevní sekera) funguje na Trpasličí žoldáckou sekeru, dík za odpověď![]()
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Tuším, že u bojovníků se přidává bod, nebo body do čarozpytu, aby mohli sesílat a aby sesílali úspěšně. Ale v tohle s neorientuju.lukasaspire píše:Chtěl bych se zeptat, podle čeho se pozná, zda postava která má minimální magické sklony sešle úspěšně svitek (např. oživ mrtvého). Jestli to záleží na nějakém skillu, či na naprosté náhodě.
Díky
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím na svitky se užívá Čarozpyt (spellcraft) nebo Používání magických předmětů (use magic device = UMD). Mělo by se použít to, co máš u charakteru větší. Nevím jak se určuje TO u UMD, ale u Čarozpytu je tuším snad napsané na svitku (je tam něco o síle), ale taky je to možná jen určení na jaký lvl mága to je nastavené.
ale s pěti body jsem oživy sesílal jak nic