Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dnes obří díky Veryi za to, že byla prostě Veryou
a taky Rekwilovi, za to že vydržel a byl toho svědkem až do konce.
Co mu taky zbývalo, že?
P.S. Tak je to tady. ….. že to bude tak rychle, že to nakonec nebude tak jednoznačné a nebo že se u toho budu opravdu dobře bavit, jsem asi nečekal, za to taky dík, klobouk dolů a poklona.

P.S. Tak je to tady. ….. že to bude tak rychle, že to nakonec nebude tak jednoznačné a nebo že se u toho budu opravdu dobře bavit, jsem asi nečekal, za to taky dík, klobouk dolů a poklona.

Irenej z Arkádie
Díky všem na té dnešní hlubinné výpravě, konečně to všecko proběhlo tak jak má, konečně napočtvrtý. Bezchybnej bijec, přesní střelci, otravnej mladík, zahloubanej trpaslík a pořádná bitva, při který šlo o život
Doufam že Rob na vás neřval neoprávněně, jistá zkušenost z jiné výpravy jej nutí zvyšovat hlas častěji.. však on/a ví
Doufam že Rob na vás neřval neoprávněně, jistá zkušenost z jiné výpravy jej nutí zvyšovat hlas častěji.. však on/a ví

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Pff
u 10ti jsem řpestal počítat kolikrát bylo
Rob:Chire?
Chir:Ano?
Rob:Dozadu
Chir:Nojo
Chir:Jojo já vím já vím...dozadu
Rob: Výborně, už jsi se to naučil
A jinak díky všem zůčastněným i když jsem nakonec královnu zabít nemohl
A taky díky za vytrvalého rozdávače kamennek

Chir:Ano?
Rob:Dozadu
Chir:Nojo
Chir:Jojo já vím já vím...dozadu
Rob: Výborně, už jsi se to naučil

A jinak díky všem zůčastněným i když jsem nakonec královnu zabít nemohl

A taky díky za vytrvalého rozdávače kamennek

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
-
- Kontaktovat uživatele:
podekovani
taky se pripojim, dekuju vsem, hlavne ze to nikdo nekazil, je nse chci omluvit ze pisu hovadiny, ale mam zanesenou klavesnici bordelem....kdo to zazil, vi o cem mluvim.
Diky! Bylo to fajn 

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky Robertovi, a … ehm... asi omluva Polednici za "to" na cestě, ale bylo až moc rudo před očima :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Tak tak, diky Robertovi za fajn prochazku a taky Polednici, za prekvapko
P.S.: me to bylo hned jasny, ze je zase "jen" Polednice na prochazce, ale prozmenu sem nezvlad ukocirovat ty nase. Tak sem holt jen pridal ruku k dilu :)
P.S.: me to bylo hned jasny, ze je zase "jen" Polednice na prochazce, ale prozmenu sem nezvlad ukocirovat ty nase. Tak sem holt jen pridal ruku k dilu :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Obrovský dík Edvardovi za vyčerpávající přednášku a také všem těm protivům, díky kterým Xun skončil u výslechu :)
-
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Díky Polednici, bylo t mooc pěkný
souboj hezký
a pro chira výsledek....smutný 
Ale celkový dojem: Pěkné ,hezké a nešťastné zpestření dne Velké díky!!
Edit: a díky moc Alky za ruku
co já bych bez ní dělal? 

Ale celkový dojem: Pěkné ,hezké a nešťastné zpestření dne Velké díky!!

Edit: a díky moc Alky za ruku

Naposledy upravil(a) Mourisson1 dne 12. 6. 2011 10.03, celkem upraveno 1 x.
Lothias Cys'variana
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Díky divadelníkům, že nás nechali očumovat, bylo to povedený a už se těším na premiéru se všema efektama :)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
taktéž díky za to že jsem s emohl podívat a za to že je divadlo povedené a mohla ho vidět i chirova "dcerka" 

Lothias Cys'variana
- Deadlymoon
Já díky, že jste tu zkoušku zvládli na začátku bezemě a moc se omlouvám zároveň, protože do toho vběhlo něco nepředvídatelného! :-)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, taky dík moc všem, kdo přišli na zkoušku, i když je Nephtys svolává vždycky až na poslední chvíli :))
Šlapalo to ale skvěle!
Speciální díky pomocné herecké síle, která snad ani netušila, že si tak brzy zahraje :D Spadla nám jako milost z nebes a bez ní by byla zkouška na nic :) Dík!
EDIT: jo a taky díky Alfrin, která Alkaran jednou věcí potěšila opravdu dost... a ne zrovna tou, která může být z toho rozhovoru ta nejzřejmější. :)
Šlapalo to ale skvěle!
Speciální díky pomocné herecké síle, která snad ani netušila, že si tak brzy zahraje :D Spadla nám jako milost z nebes a bez ní by byla zkouška na nic :) Dík!
EDIT: jo a taky díky Alfrin, která Alkaran jednou věcí potěšila opravdu dost... a ne zrovna tou, která může být z toho rozhovoru ta nejzřejmější. :)
Naposledy upravil(a) The_Balrog dne 12. 6. 2011 23.29, celkem upraveno 2 x.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“