Total War

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

The_Balrog píše:
Nalk píše:Doinstalováno, doupraveno, zahrál jsem si dva tahy za Silvany, takže hra by měla jet :biggrin: takže jsem ready

Jen tři města! jen tři! Temný hvozd je velký jak kráva a tam je jen jedno město! To není fér :biggrin: a a těšil jsem se na Galadriel a místo ní mám jen toho mizerného manžílka jejího :megalol:
A to ještě nevíš, že celej Lórien bude muset totálně pomáhat Rohanu :D
Nebuď naivní.. Dol Guldur mě ohrožuje můj domácí Temný hvozd. A Lórien není až tak vojensky silný, aby bojoval na dvou frontách. Možná až obsadím tu nechutnou Mordorskou výspu, tak se uvidí... :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
sircervic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sircervic »

Já mám problém... ty kingdoms co jsem stáhnul :D mi nejdou rozbalit.. a protože jsem celej víkend dělal něco jinýho.. vubec jsem nato neměl čas. ještě to zkusim.. dám vědět.
Dron

Příspěvek od Dron »

Příprava na hru:

Hráči

darmian - Gondor - připraven
Nalk - Silvan Elves - připraven
Fryn - Dwarves - připraven
The_Balrog - Rohan - připraven

Vugi - Harad - připraven
sircervic - Mordor -
nefunkční TATW
LindacpAG - Rhun - připraven
Dron - Isengard - připraven

Předpokládaný začátek 6.6.2011
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dotaz na znalce TATW:
Silvani maj u svých generálů jako ochranku takové luxusní lukostřelce.. ty pak budu taky někdy někde mít jako obyč k naverbování? :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Dron

Příspěvek od Dron »

Návrh pravidel:

1) Hra je založena na důvěře, proto nepodvádějte. Tah hrajte pouze jednou a nepoužívejte žádné cheaty ani jiné úpravy hry.

2) Hráč odehraje svůj tah do půlnoci následujícího dne po obdržení pozice. Pokud nebude moci, odehraje za něj zástupce z jeho frakce. Pokud se tak nestane, odehraje hráč nebo zástupce z jeho frakce následující den, ale bez možnosti útočit (prostě jen přesuny, údržba atd.). Pokud se tak nestane, bude třetí den odkliknut jeho tah moderátorem a pozice poslána dalšímu hráči.

3) Je zakázáno útočit na hráče ze stejné frakce. Dobrá frakce: Gondor, Rohan, Silvan Elves, Dwarves + High Elves, Dale a Eriador. Temná frakce: Mordor, Harad, Rhun, Isengard + Orcs of the Misty Mountains, Orcs of Gundabad

4) Všechny bitvy musí být vyhodnoceny v realtime módu, nikoliv autoresultem.

Návrh nastavení:

1) Hra bude nastavena na nejvyšší obtížnost.

2) Mód hry bude krátká kampaň.

3) Budou zrušeny invaze.

4) Bude vypnut Garrison Script
Naposledy upravil(a) Dron dne 6. 6. 2011 16.04, celkem upraveno 1 x.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

:yes: jen netuším kdy mám tu hru uložit a odeslat .. jakože .. dohraju tah svůj a pak? uložit? dát další tah a pak uložit? :shades: ale to jistě vysvětlíte

Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

U nás to počasí vypadá na konec světa, tak snad mi nepadne net/elektřina :D
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Dron

Příspěvek od Dron »

Nalk píše::yes: jen netuším kdy mám tu hru uložit a odeslat .. jakože .. dohraju tah svůj a pak? uložit? dát další tah a pak uložit? :shades: ale to jistě vysvětlíte
Dostaneš soubor, ten si uložíš do adresáře se savy (bude upřesněno), pak nastartuješ hru a dál load multiplayer. Vybereš nahraný soubor. Otevře se ti taková tabulka, kde je napsáno, kdo právě hraje, jaký je tah a různé další. Zadáš heslo a hraješ. Nakonec ukončíš svůj tah a odklikneš jako v singleplay. Znovu ti naskočí tabulka a čeká na zadání hesla dalším hráčem, který má být na tahu. Dáš Esc a uložíš hru (dle pravidel bude popsáno). Najdeš tento uložený soubor a pošleš dál. Poslední hráč v kole (pravděpodobně Rhun) navíc potom, co odklikne konec svého tahu musí počak, až odehraje AI za zbylé frakce.
Dron

Re: re

Příspěvek od Dron »

Vugi píše:U nás to počasí vypadá na konec světa, tak snad mi nepadne net/elektřina :D
Jelikož ještě sircervic nemá nachystanou hru, nebudeme zahajovat. Nemá cenu to rozehrát, když by pak napsal, že mu to nejede a musely by se překopávat frakce atd.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Dron píše:
Nalk píše::yes: jen netuším kdy mám tu hru uložit a odeslat .. jakože .. dohraju tah svůj a pak? uložit? dát další tah a pak uložit? :shades: ale to jistě vysvětlíte
Dronovo dlouhé vysvětlení pro hloupého Nalka
Aha.. asi ta možnost hotseat campaing to je, že? Takže budu loadit a heslovat
:smile:

BTW: právě jsem pochopil, co to je za problém se skřety (orcs). Nejdřív mých šest set vojáků zmasakruje na velmi těžkou nepřátelských asi 1900 skřetů, pak mi jiná armádka napadne jinou vesnici a tam zas zmasakrují oni mě, ačkoliv jsou armády v podobném poměru (ale bez střelců, to byl asi ten klíčový bod). Jak to uhraju ještě s Mordorem proti sobě :ermm: no bude to zajímavé

sircervic
Kontaktovat uživatele:

Re: re

Příspěvek od sircervic »

Dron píše:
Vugi píše:U nás to počasí vypadá na konec světa, tak snad mi nepadne net/elektřina :D
Jelikož ještě sircervic nemá nachystanou hru, nebudeme zahajovat. Nemá cenu to rozehrát, když by pak napsal, že mu to nejede a musely by se překopávat frakce atd.
Jsem docelal podělal.. že jsem si stáh českej M2 TW.. a ktomu musim stáhnout Kingdoms CZ..
no ty co jsem stáh nefachaj.. tak zkoušim jiný, ale je to velký a na koleji nemužu torrenty :D a peníze abych si někde zaplatil premium taky nemám. Tak zkuste vydržet.. do zejtra aspon :D

hele a nemužete začít bezemě? stejně začíná někdo jinej než já ne?

by bylo abych to nerozjel.
darmian

Příspěvek od darmian »

Nalk píše:Dotaz na znalce TATW:
Silvani maj u svých generálů jako ochranku takové luxusní lukostřelce.. ty pak budu taky někdy někde mít jako obyč k naverbování? :biggrin:
Budeš. Podívej se do Single Player - Custom Battles. Tam máš u každého národu na výběr ze všech jeho jednotek, které bude mít možnost rekrutovat.
Dron píše: Návrh pravidel:

1) Hra je založena na důvěře, proto nepodvádějte. Tah hrajte pouze jednou a nepoužívejte žádné cheaty ani jiné úpravy hry.

2) Hráč odehraje svůj tah do půlnoci následujícího dne po obdržení pozice. Pokud nebude moci, odehraje za něj zástupce z jeho frakce. Pokud se tak nestane, odehraje hráč nebo zástupce z jeho frakce následující den, ale bez možnosti útočit (prostě jen přesuny, údržba atd.). Pokud se tak nestane, bude třetí den odkliknut jeho tah moderátorem a pozice poslána dalšímu hráči.

3) Je zakázáno útočit na hráče ze stejné frakce. Dobrá frakce: Gondor, Rohan, Silvan Elves, Dwarves + High Elves, Dale a Eriador. Temná frakce: Mordor, Harad, Rhun, Isengard + Orcs of the Misty Mountains, Orcs of Gundabad

4) Všechny bitvy musí být vyhodnoceny v realtime módu, nikoliv autoresultem.

Návrh nastavení:

1) Hra bude nastavena na nejvyšší obtížnost.

2) Mód hry bude krátká kampaň.

3) Budou zrušeny invaze.

4) Bude vypnut Garrison Script
Souhlasím, tady asi není moc co dodávat.
sircervic píše: hele a nemužete začít bezemě? stejně začíná někdo jinej než já ne?
Kdo to už má funkční, tak by si měl udělat úpravy zdrojových souborů.

Než začnete cokoliv přepisovat, tak si původní soubory někam zálohujte, ať nemusíte zbytečně reinstalovat hru!

1.) Stáhněte si je zde:
http://www.uloz.to/9245740/third-age-edited-rar

2.) Soubor descr_sm_factions.txt nahrajte do mods/Third_Age/data (přepište jím již existující soubor)

3.) Soubor campaign_script.txt nahrajte do mods/Third_Age/data/world/maps/campaign/imperial_campaign (přepište jím již existující soubor)

4.) Jděte do mods/Third_Age/data/world/maps/base a smažte tam soubor map.rwm
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

darmian: ty úpravy jsou ty co jsi tu už psal, nebo něco navíc? jsem vše překopal ručně, tak jen jestli jsi něco teď ještě přidal bo ne

darmian

Příspěvek od darmian »

Nalk píše:darmian: ty úpravy jsou ty co jsi tu už psal, nebo něco navíc? jsem vše překopal ručně, tak jen jestli jsi něco teď ještě přidal bo ne
Jj, to je to co jsem už posílal dřív... Funguje ti to všechno bez problémů?
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Hra mi funguje v pohodě, nepadá to, nehází to chyby atd. Takže asi jo :smile:

Dron

Příspěvek od Dron »

A co ten TATW.cfg, kvůli bitvám s AI apod. Budeme také měnit?

A to map.rwm dělá co? :smile:
darmian

Příspěvek od darmian »

Dron píše: A co ten TATW.cfg, kvůli bitvám s AI apod. Budeme také měnit?
Jj, proč ne. Na to jsem zapomněl.

Tady je návod od Drona:

viewtopic.php?p=111521#111521

Pokud chcete mít viditelné zástavy jednotek, tak tam ještě upravte pod záložkou [video] řádek show_banners = 0 na show_banners = 1
Dron píše: A to map.rwm dělá co? :smile:
Vytváří se při spuštění hry a obsahuje řekněme informace ze souborů obsažených ve složce world a jejích podsložkách. Takže když se provedou určité změny, je potřeba tenhle soubor smazat, aby si hra byla schopna rozeznat změny...
sircervic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sircervic »

Abych podal nějaký info: Instaluju Kingdoms.. už to skoro bude..
TA mám staženej :) takže už to jen doinstaluju.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Sakra... tu invazi jsem nepřepsal.. co s tím? jen vymazat ty řádky u frakcí, nebo něco nějak přepsat

darmian

Příspěvek od darmian »

Nalk píše:Sakra... tu invazi jsem nepřepsal.. co s tím? jen vymazat ty řádky u frakcí, nebo něco nějak přepsat
- Najdi si soubor descr_sm_factions.txt

- Najdi si faction papal_states

- Smaž řádek special_faction_type papal_faction

Nebo použijte moje už upravené soubory viz.:

viewtopic.php?p=111853#111853

a návod na úpravu od Drona zde:

viewtopic.php?p=111880#111880
Odpovědět