sircervic píše:Tak furt mi to nejede.. asi budu muset stáhnout nový kingdoms. někde.. už druhý :-\ ..
Normálně to zapnu .. začne to najíždět.. ta loadovací obrazovka..po který tam skáče SEGA atd.. než to skočí do menu.. a než se to naloaduje tak to skočí do winu.. a vyhodí to hlášku..
Kde je jenom vykřičník v žlutym trouhelníku.. a tlačítko OK který TW vypne.
Kde to stahuješ ?? Tohle bych viděl na 90% na špatný cra*k … já to stáhl na www.isohunt.c*m a běží to bez potíží …
zkoušel jsem jinej crack.. dokonce i jinej .ex někoho komu to funguje..
at jsem tam nakopíroval jakejkolik crack.. nebo nenakopíroval.. stejně to dělalo furt to stejný bez rozdílu.
a psal jsem že z torentu nemužu stahovat..
EDIT: Možná jsem to jen špatně pochopil... :D (ty kampaně z datadisku se spouštěj zvlášt.. a ty my běžej ok.)
Tak mi ted poradte co dál.. mám normálně nainstalovat TA.. a jak se pak dostanu ktomu že ho pustim?
sircervic píše:Tak furt mi to nejede.. asi budu muset stáhnout nový kingdoms. někde.. už druhý :-\ ..
Normálně to zapnu .. začne to najíždět.. ta loadovací obrazovka..po který tam skáče SEGA atd.. než to skočí do menu.. a než se to naloaduje tak to skočí do winu.. a vyhodí to hlášku..
Kde je jenom vykřičník v žlutym trouhelníku.. a tlačítko OK který TW vypne.
Kde to stahuješ ?? Tohle bych viděl na 90% na špatný cra*k … já to stáhl na www.isohunt.c*m a běží to bez potíží …
zkoušel jsem jinej crack.. dokonce i jinej .ex někoho komu to funguje..
at jsem tam nakopíroval jakejkolik crack.. nebo nenakopíroval.. stejně to dělalo furt to stejný bez rozdílu.
a psal jsem že z torentu nemužu stahovat..
EDIT: Možná jsem to jen špatně pochopil... :D (ty kampaně z datadisku se spouštěj zvlášt.. a ty my běžej ok.)
Tak mi ted poradte co dál.. mám normálně nainstalovat TA.. a jak se pak dostanu ktomu že ho pustim?
No z toho webu se stáhne část 1, část 2 a pak nějakej patch TA, který ti vytvoří zástupce na ploše …
Instalace:
1) Medieval II Total War (1.0)
2) Patch 1.2
3) Patch 1.3
4) Medieval II Total War: Kingdoms (1.4)
5) Patch 1.5
6) Third Age Total War 2.0 part 1
7) Third Age Total War 2.0 part 2
8) Patch Third Age Total War 2.1
Pokud ti funguje Kingdoms, tak nvm, nemáš možnost to zkusit na jiném PC?
Jsem ready, rozhodnutí nechám na ostatních, osobně bych to spíše odložil, ale klidně to zvládnu odehrát
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Jinak jsem celkem zvědavej, co budu dělat proti těm pidlouchejm lučištníkům, jedině jízda snad , ti moji dřeváci netrefí Olifanta, i kdyby před nima stál na metr I když jeden battle jsem vyhrál s dvěma skupina harpe.střelců po 40ti, proti 600ti gondorskejm pěchoty hrál jsem ten battle asi 1h, prostě jsem je uběhal
*koukne na sbírku modelů ježků vyrobených z vrrčích jezdců a šípů* kdo ví... já zas netuším co s trolly... ty mrchy mi vždy ve skirmishi proběhnout skrz lajny jak nic
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
Nalk píše:*koukne na sbírku modelů ježků vyrobených z vrrčích jezdců a šípů* kdo ví... já zas netuším co s trolly... ty mrchy mi vždy ve skirmishi proběhnout skrz lajny jak nic
No na trolly ve filmu zabíralo kopí Škoda, že se nedostaneme do fáze, kdy budu mít zmutovaná slůňátka, ale začínám, tu hru mít celkem v rukou, mám teď 90tah a ovládám 28 měst
No já to ve skirmishi zkoušel a i elitní elfí kopiníky v jejich specifální formaci "Shield Wall" proběhli jak nic.. tak já nevím... uznávám, že proběhli jen jeden oddíl, ale přišlo mi, že i když jsem pak poslal další oddíl na pomoc, tak ani dva oddíly je nemohly pořádně dát. mrchy
Nalk píše:No já to ve skirmishi zkoušel a i elitní elfí kopiníky v jejich specifální formaci "Shield Wall" proběhli jak nic.. tak já nevím... uznávám, že proběhli jen jeden oddíl, ale přišlo mi, že i když jsem pak poslal další oddíl na pomoc, tak ani dva oddíly je nemohly pořádně dát. mrchy
No máš kliku, že máš za spojence Gondor, jejich Foutain Guard, jsou něco podobného, poslal jsem na ně 4 oddíly elit.pěchoty a dali je tak tak
darmian píše:Nevím, proč tu řešíte nejelitnější jednotky. Jestli si pohlídáme týmovou strategii, tak do padesátého tahu je konec...
Moc jsem to nezkoumal, jen jsem za Gondor zapnul hru, ale koukal jsem, že Gondor má ty foutain guard už na začátku … a hru bych viděl minimálně na 80 tahů
darmian píše:Nevím, proč tu řešíte nejelitnější jednotky. Jestli si pohlídáme týmovou strategii, tak do padesátého tahu je konec...
Tak ono netuším co kdy jak, takže jsem prostě ve skirmishi zkoušel kde co... kampaň vypadá zajímavě, jen z nějakého důvodu kosím skřety v horách místo toho, abych expandoval na východ ke gondoru
Tak ono netuším co kdy jak, takže jsem prostě ve skirmishi zkoušel kde co... kampaň vypadá zajímavě, jen z nějakého důvodu kosím skřety v horách místo toho, abych expandoval na východ ke gondoru
sircervic píše:NEvim jestli ste si toho všimli ale mě to fakt nejede... a už nevim co stim.. zkoušel jsem to celý přeinstalovat znova a nic.. TA mi prostě nefachá.
Já si toho všiml, ale pokud ti jde kingdoms, tak těžko říct co s tim, já osobně bysch udělal Format C: …