Wolfovy obrázky ze hry

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Hezký :smile:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Vychcaná jak tatínek :biggrin:

Ale jinak vyborne :smile:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Žádné výtky? Klidně povídejte, já to ještě opravím...
Neutral Good Dungeon Master :clover:
sircervic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sircervic »

ty děti xD vypadaj asi jako já když jsem dneska přišel asi v 10 ráno domů :D :D
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Nechtěl jsem kopat do ležícího Wolfe...ale když se teda ozýváš, tak pořád máš "trouble" s perspektivou obličejů.
Začnu od holek:
Holčička má jednak levé ucho neuvěřitelně vzadu a naopak jí ujíždí nos "doprava" a tím pádem i pusa.
Matka už má "nosortní" partii relativně...v relaci ke zbytku obličeje, ale pro změnu jí haprují klíční kosti s krkem a rameny.
Otec má disproporční tělo. Ramena, triceps, krk vs hlava. Navíc mi přijde, že musí mít čerstvě vyholené podpaží posypané solí, tj. vytáčí lokty, aby se podpaží pokud možno nedotýkalo těla.
U syna se mi líbí výraz budhy...ale zároveň s tím se nabízí otázka - pokud to není fotografie (od mizerného fotografa), ale malba rodiny, proč se probůh každý člen dívá někam jinam?? Vlastne kromě matky, která pošilhává mimo obraz, všichni protáčí oči nahoru..ale přesto každý tak nějak jinam. Tím ta kompozice trpí...
Práce se rukama (tj. zápěstí, dlaně, prsty) je taková malá maturita...která tě čeká. Co ruka, to originál. Nejvěrohodněji asi působí matčina pravá ruka (levačka už ale vypadá jak kdyby k ní nebyla do páru).
P.S.
Já původně nechtěl, ale řekl sis o to sám!!!! :megalol: :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
Obrázek
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

Ja si všiml hlavne Roberta, zdá se mi nějak pohublý a také mi přijde, že má nějak moc dlouhé ruce.
I když ty ruce může mít vytahané od toho palcátu a pavézy :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Řemdihu!! Kurnik řemdihu!! kolikrát to budu opakovat?
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Kato fajnové postřehy, kterých jsem si opravdu nevšiml a jo, stáli by za opravu, ale někdy to moc přeháníš. To že Matka kouká šejdrem vubec nevidim, asi šejdrem koukám já :D A zkus prcka přesvědčit, at se dívá celé hodiny na malíře, takže oči vzhuru má schválně. A Klíční kosti a celkově postavení Matky se třeba mě moc líbí a neopravoval bych nic. =)
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Ale to že chlapeček vypadá jak Buddha fakt neokecáš.. to příjde i mě... :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Ne, jen jste děsně všímavý. Kdyby to nikdo z vás neřekl, vůbec by mě to nenapadlo.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Wolf píše:...at se dívá celé hodiny na malíře, takže oči vzhuru má schválně. …
Tak je malíř (myšleno ten IC malíř, ne ty) vohnout a zasloužil by si zlomit štětce, protože nemá šajn, že rodinný portrét se maluje jak dohromady, kvůli kompozici celku, tak s každým členem zvlášť, právě pro doladění jemných detailů, pro které není třeba prudit zbytek rodiny. Výrazy tváře, včetně pohledů má malíř přizpůsobit obrazu. Od toho si udělá malíř na začátku skicu, na které si celou kompozici naplánuje, případně ji odsouhlasí s mecenášem, kterého maluje. A až pak maluje. Ne že je tam posadí rodinu jako pečený ořechy na vánoční míse a oni se týden nesmějí hnout :megalol: .
Leda...by to maloval Jára Cimmerman aka živý obraz. Mno...i když na EQ, kdo ví :bigwink: :megalol: :megalol: :megalol: , kdoví...
Obrázek
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Tak moment. Já si skicu udělal a kde máš stanovený jak se maluje rodinný portrét? Kdyby se malovalo podle určitých zásad, které stanovili v době nebreč, kde bychom teď byli že? Chtěl jsem být originální! Dneska je umění i položit hrniček na stůl =)
Jinak cos ty studoval prosím tě za školy? Připadá mi, že na kreslíře Wowko elfů toho víš nějak moc! :D :D

EDIT: PS: Chtěl jsem výtky po zákazníkovi, ne po tobě :angry: :biggrin:
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Ono se říká, že většina tvůrců nových směrů ovládala tyto základní "řemeslnické" dovednosti :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Wolf píše:… Dneska je umění i položit hrniček na stůl =) …
Hrnek
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Nalk píše:Ono se říká, že většina tvůrců nových směrů ovládala tyto základní "řemeslnické" dovednosti :bleh:
Já jsem amatér. Studuji to sám. Nechtěl jsem tím říct, že jsem prubojník nějakého novéhé směru portrétů či čeho :D Jen, že snad nevadí, když si tam každý dá něco svého jako například pohled někam mimo malíře.

EDIT:
Pipi_CZ píše:
Hrnek
jo jo, i tohle je dneska umění :biggrin:
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Wolf píše:
Nalk píše:Ono se říká, že většina tvůrců nových směrů ovládala tyto základní "řemeslnické" dovednosti :bleh:
Já jsem amatér. Studuji to sám. Nechtěl jsem tím říct, že jsem prubojník nějakého novéhé směru portrétů či čeho :D Jen, že snad nevadí, když si tam každý dá něco svého jako například pohled někam mimo malíře.

EDIT:
Pipi_CZ píše:
Hrnek
Vůbec si jich nevšímej wolfe, Picasso taky neuměl malovat perspektivy a kam to dotáhl … jaký krásný obrázky maloval :)
Obrázek
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Wolf píše:

EDIT:
Pipi_CZ píše:
Hrnek
V tom případě díky. *ukloní se*
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Georgíku, nedělej si z toho prdel.. Picasso tyhle základní věci uměl, to že pak maloval v určitém směru je něco jiného.

Wolfe ono to skoro znělo tak, že jsi nějaký velký zakladatel nějakého stylu. :bleh: Ono to fakt vypadá zvláštně, že synek má osvícený buddhův vzhled, dcerka evilní pohled, manželka zhuleně-otrávený pohled a jediný otec vypadá, že je tam možná normální :biggrin:

placidity

Příspěvek od placidity »

...třeba jen zachytil pravý stav reality :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Já nejsem Picasso.
Ty Pipi děkovat nemusíš. Právěže dneska už zvládne každej postavit hrneček na stul a prohlásit ha! jsem umělec aniž by základ znal. Já to o sobě neříkám. Jsem Amatér. Nic jsem nestudoval a prostě si kreslím, protože mě to baví.
Mě to prostě zvláštní nepřipadá. Synek mi žádného buddhu nepřipomíná. U Matky nevidím zhuleně-otrávený pohled a zrovinka Robert mi nesedí. A ano, dcerka evilní pohled asi trochu má s tím souhlasím, ale u ni mi to nějak jinak udělat nešlo.
Odpovědět