Total War
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Takže jako správný elf seru na lidi? 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Ono opravdu, když se odehrává ručně ty souboje, tak není problém porazit 3x silnějšího protivníka i bez Olifantů a podobnejch blbůstek … ekonomiku mam zmáklou, problém je v tom, naučit se, kam až s generálem můžeš zajít, dost na to dojíždímsircervic píše:To je v pohodě já zkoušim ruzný strategie za ten mordor.. a tadle je docela dobrá.. 10 kolo.. a v kase mám -9 800 Zlatáku :D
edit: tak nevim proč.. ale každý kolo mi tam skočej -2k.. a to jsem žádnou armu nazačátku ani nestavěl jen naklik pár domečku.. cca za 10k :D

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Dron píše:Volám Nayluna, ať napíše za koho hraje, musím to nastavit když zakládám hru.

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Za tři tahy tam skoro ani nedojdeDron píše:Vpohodě, poradím ti, jak do tří tahů obsadit Helmův žleb a do pěti EdorasNaylun píše:Ah sorry, dnes byl masakr v práci, a i v dalších dnech budu mcot odehrávat spíš večer nebo brzy ráno. Každopádně teda přijímám ten Isengard, ale nevim, jak dlouho to tam udržim :-)

Re: re
Harad je dál, to je tak na sedumVugi píše:Za tři tahy tam skoro ani nedojdeDron píše:Vpohodě, poradím ti, jak do tří tahů obsadit Helmův žleb a do pěti EdorasNaylun píše:Ah sorry, dnes byl masakr v práci, a i v dalších dnech budu mcot odehrávat spíš večer nebo brzy ráno. Každopádně teda přijímám ten Isengard, ale nevim, jak dlouho to tam udržim :-)Radši nějaké rady pro Harad jak zabrat do tří tahů Minas Titrith :D

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak by řekl A.J.Rimmer: Vyběhneme na ně s pokřikem a pak je udusíme v Listrerově podpaží ?Dron píše:Harad je dál, to je tak na sedumVugi píše:Za tři tahy tam skoro ani nedojdeDron píše: Vpohodě, poradím ti, jak do tří tahů obsadit Helmův žleb a do pěti EdorasRadši nějaké rady pro Harad jak zabrat do tří tahů Minas Titrith :D

Závěrečným testováním jsem zjistil chybu v TATW.cfg
Je potřeba přepsat hodnoty u
turns = 1
scroll = 1
Má být hodnota "1" a ne "false"
Když se Turns vypne, je sice možné hrát bitvy, kdy na vás útočí AI, ale ne ve vašem tahu, ale tahu AI (když hraje Rhun) a nenašel jsem způsob, jak tuto bitvu poslat danému hráči.
Scroll pro změnu vypne přihlašovací obrazovku jednotlivých hráčů a to také není moc fajn.
Obě nastavení byla vpodstatě určena pro opravdovou hotseat u jednoho PC a nikoliv po e-mailu.
Takže buď si soubor opravte nebo stáhněte zauktualizované soubory viewtopic.php?p=111925#111925
Je potřeba přepsat hodnoty u
turns = 1
scroll = 1
Má být hodnota "1" a ne "false"
Když se Turns vypne, je sice možné hrát bitvy, kdy na vás útočí AI, ale ne ve vašem tahu, ale tahu AI (když hraje Rhun) a nenašel jsem způsob, jak tuto bitvu poslat danému hráči.
Scroll pro změnu vypne přihlašovací obrazovku jednotlivých hráčů a to také není moc fajn.
Obě nastavení byla vpodstatě určena pro opravdovou hotseat u jednoho PC a nikoliv po e-mailu.
Takže buď si soubor opravte nebo stáhněte zauktualizované soubory viewtopic.php?p=111925#111925
Ani jedno, ani druhé není proti hráčům možné. Nejsme takoví idioti jako NPC...Dron píše:Harad je dál, to je tak na sedumVugi píše:Za tři tahy tam skoro ani nedojdeDron píše: Vpohodě, poradím ti, jak do tří tahů obsadit Helmův žleb a do pěti EdorasRadši nějaké rady pro Harad jak zabrat do tří tahů Minas Titrith :D
Udělal jsem na poslední chvíli změnu a vzal si Orcs of the Misty Moutains a to z následujícího důvodu:
Každá frakce má podmínky vítězství (zjistíte po kliknutí na diplomacy tlačítko ve hře) a jedna z nich je zničit nějakou frakci a protože téměř všichni mají jako soupeře hrající frakci, vzal jsem si ji také (Orcs of Gundabad mají za protivníka Eriador)
Jinak to je:
frakce - cíl
Gondor - Mordor
Rohan - Isengard
Dwarves - Orcs of MM
Silvan E - Mordor
Mordor - Gondor, Rohan
Isengard - Rohan
Orcs of MM - Dwarves
Harad - Gondor
Rhun - Dale
Každá frakce má podmínky vítězství (zjistíte po kliknutí na diplomacy tlačítko ve hře) a jedna z nich je zničit nějakou frakci a protože téměř všichni mají jako soupeře hrající frakci, vzal jsem si ji také (Orcs of Gundabad mají za protivníka Eriador)
Jinak to je:
frakce - cíl
Gondor - Mordor
Rohan - Isengard
Dwarves - Orcs of MM
Silvan E - Mordor
Mordor - Gondor, Rohan
Isengard - Rohan
Orcs of MM - Dwarves
Harad - Gondor
Rhun - Dale
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Néééééééééééééééééééé já jsem mezi Dronem a červem... to bude heb.. Lórien asi bude brzy poskřetěn 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"