Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Jo, za me taky diky
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Díky za dnešní muni ;)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Zvětšit písmo!!! beze mně byste zemřeli všichniPuti píše:Díky Andorianovi a Chirovi.. ale pssst!! za výpravu do neznámých končin, jen dopadnout to mohlo líp

A taky díky

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Deadlymoon
Díky všem, bylo to moc pěkné. Každý příběh měl něco svého a byli to pěkné příběhy :)
Ze začátku jsme se s Balrogem báli, že nikdo nepřijde a nakonec přes poloviny serveru! :) díky
Nejvíce díky sivě, za ty její hlášky!! Já umíral.
Ze začátku jsme se s Balrogem báli, že nikdo nepřijde a nakonec přes poloviny serveru! :) díky

Nejvíce díky sivě, za ty její hlášky!! Já umíral.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Jo, taky dik, bylo to zajimave a opravdu nikdy se mi nestalo abych mel cely seznam hracu modry od "neutralni" a to jsem tam nemel ani vsechny.
Jinak taky diky Polednici, ze se me ujala a prijala me, nakonec to nebylo tak hrozne jak jsem se obaval :)
Jinak taky diky Polednici, ze se me ujala a prijala me, nakonec to nebylo tak hrozne jak jsem se obaval :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Tak moc díky všem
Sivě: ty hlášky byly opravdu moc, a ten její příchod na scénu s klepetama také
Robovi: za zdloooooooooouuuuuuuhavý příběh, který chir stejně nevnímal
Kos´tovi: za udržení hezkého počasí a ohňostroje nakonec
Alkaran: za příběh a další fůru věcí
Nep: za organizaci,strašidelný příběh a nakonec sprdnutí Chirika

Sivě: ty hlášky byly opravdu moc, a ten její příchod na scénu s klepetama také

Robovi: za zdloooooooooouuuuuuuhavý příběh, který chir stejně nevnímal

Kos´tovi: za udržení hezkého počasí a ohňostroje nakonec

Alkaran: za příběh a další fůru věcí

Nep: za organizaci,strašidelný příběh a nakonec sprdnutí Chirika

Lothias Cys'variana
- zlaticko71