Co mam řikat já, ke mě na jich tečou ty gondorské splaškyNalk píše:Néééééééééééééééééééé já jsem mezi Dronem a červem... to bude heb.. Lórien asi bude brzy poskřetěn
Total War
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
re
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jinak diplomacii předpokládám vyhodnocuje zásadně hráč vůči hráči, nikoliv hráč vůči AI
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Předpokládám, že s AI můžeš klidně uzavírat spojenectví i smlouvy, jen bys měl dodržet pouze s light stranou. Nic ti nebrání tedy udělat spojeneckou smlouvu s High Elves a Eriadorem. Oni pak na mě budou posílat armády, protože nemají nikoho jiného v dosahuNalk píše:Jinak diplomacii předpokládám vyhodnocuje zásadně hráč vůči hráči, nikoliv hráč vůči AI
Já zase budu muset uzavřít spojenectví s Gundabadem, abych se plně mohl věnovat trpaslíkům. Jediná nevýhoda je, že to musím vzít přes Mirkwood
Chceš pomoct? já tam mám zrovna kouzelníka myslimDron píše:Předpokládám, že s AI můžeš klidně uzavírat spojenectví i smlouvy, jen bys měl dodržet pouze s light stranou. Nic ti nebrání tedy udělat spojeneckou smlouvu s High Elves a Eriadorem. Oni pak na mě budou posílat armády, protože nemají nikoho jiného v dosahuNalk píše:Jinak diplomacii předpokládám vyhodnocuje zásadně hráč vůči hráči, nikoliv hráč vůči AI
Já zase budu muset uzavřít spojenectví s Gundabadem, abych se plně mohl věnovat trpaslíkům. Jediná nevýhoda je, že to musím vzít přes Mirkwood
stejně si s gondorem počkám na harad at je to správná cikánksá férovka :D
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Mě jde o to, že když nabídneš někomu spojenectví atd. atd., tak se tam pořád aplikuje ten systém, že AI chce na tom vydělat (nebo je musí diplomat ukecat, že na tom vydělají). Kdežto jestli jde jednat s hráčem, tak ten to uváží trošku jinak.Dron píše:Předpokládám, že s AI můžeš klidně uzavírat spojenectví i smlouvy, jen bys měl dodržet pouze s light stranou. Nic ti nebrání tedy udělat spojeneckou smlouvu s High Elves a Eriadorem. Oni pak na mě budou posílat armády, protože nemají nikoho jiného v dosahuNalk píše:Jinak diplomacii předpokládám vyhodnocuje zásadně hráč vůči hráči, nikoliv hráč vůči AI
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Taky koukám, snad až ráno přijedu dom z noční, tak budu mít save v mailu k odehrání Jinak je vyloženě rasismus, že Harad a Rhun hrajou jako poslední ! Co máte proti lépe opáleným?!darmian píše:Dobře nám to odsejpá.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Tak první tahy jdou dycky rychle.. horší to bude, až začnou bitvy a taktické přesuny a plány apod.Fryn píše:Jestli se nám povede udržet nastavené tempo, tak Dron nemá ani šanci stíhat měnit podle aktuálnosti status "NA TAHU".
Nevim o čem mluvíš.. já už jsem natebe vyrazil :D a doufám že Dron taky na nic nebude čekat :DNalk píše:Tak první tahy jdou dycky rychle.. horší to bude, až začnou bitvy a taktické přesuny a plány apod.Fryn píše:Jestli se nám povede udržet nastavené tempo, tak Dron nemá ani šanci stíhat měnit podle aktuálnosti status "NA TAHU".
Hlavně na něj pošli všechno co máš. Já teďka potřebuju dobýt Barad Dur, tak abys mi tam nepřekážel...sircervic píše:Nevim o čem mluvíš.. já už jsem natebe vyrazil :D a doufám že Dron taky na nic nebude čekat :DNalk píše:Tak první tahy jdou dycky rychle.. horší to bude, až začnou bitvy a taktické přesuny a plány apod.Fryn píše:Jestli se nám povede udržet nastavené tempo, tak Dron nemá ani šanci stíhat měnit podle aktuálnosti status "NA TAHU".
Naposledy upravil(a) darmian dne 14. 6. 2011 20.31, celkem upraveno 1 x.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Že bych to dokázal tak dlouho držet, ten Lothlórien? No obávám se, že tak dobrý nejsem, zvlášť až za mé elfí legie bude hrát AI, takže ti dávám darmiane, starý mistře, tři tahy na dobytí Mordorudarmian píše:Hlavně na něj pošli všechno, co máš. Já teďka potřebuju dobýt Barad Dur, tak abys mi tam nepřekážel...sircervic píše:Nevim o čem mluvíš.. já už jsem natebe vyrazil :D a doufám že Dron taky na nic nebude čekat :DNalk píše: Tak první tahy jdou dycky rychle.. horší to bude, až začnou bitvy a taktické přesuny a plány apod.
Kdyby něco, tak to jistěj moje upravený soubory...Nalk píše:Že bych to dokázal tak dlouho držet, ten Lothlórien? No obávám se, že tak dobrý nejsem, zvlášť až za mé elfí legie bude hrát AI, takže ti dávám darmiane, starý mistře, tři tahy na dobytí Mordorudarmian píše:Hlavně na něj pošli všechno, co máš. Já teďka potřebuju dobýt Barad Dur, tak abys mi tam nepřekážel...sircervic píše: Nevim o čem mluvíš.. já už jsem natebe vyrazil :D a doufám že Dron taky na nic nebude čekat :D
Smola že je tam nemám nahranýdarmian píše:Kdyby něco, tak to jistěj moje upravený soubory...Nalk píše:Že bych to dokázal tak dlouho držet, ten Lothlórien? No obávám se, že tak dobrý nejsem, zvlášť až za mé elfí legie bude hrát AI, takže ti dávám darmiane, starý mistře, tři tahy na dobytí Mordorudarmian píše: Hlavně na něj pošli všechno, co máš. Já teďka potřebuju dobýt Barad Dur, tak abys mi tam nepřekážel...
No.. možná by ses měl nejdřív starat o ten Osgiliath co jsem dobil
*kouká na jih... jak daleko je Harad*
Zatím ho jenom obléháš, ale to ti nevydrží dlouho, věř mi!sircervic píše:Smola že je tam nemám nahranýdarmian píše:Kdyby něco, tak to jistěj moje upravený soubory...Nalk píše: Že bych to dokázal tak dlouho držet, ten Lothlórien? No obávám se, že tak dobrý nejsem, zvlášť až za mé elfí legie bude hrát AI, takže ti dávám darmiane, starý mistře, tři tahy na dobytí Mordoru
No.. možná by ses měl nejdřív starat o ten Osgiliath co jsem dobil
*kouká na jih... jak daleko je Harad*
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Začal jsem hrát single hru s new configem a vyskytl se mi problém, že armáda, bez generála o 6ti oddílech, najednou sama zmizela …
Re: re
Zmizela nebo zběhla? Někdy se stane, že dezertuje, změní se na rebely a na mapě místo, kam viděla pro tebe ztmavne, takže jakoby zmizí. A než tam dojdeš, tak ona někam odejde např.Vugi píše:Začal jsem hrát single hru s new configem a vyskytl se mi problém, že armáda, bez generála o 6ti oddílech, najednou sama zmizela …