Third Age Total War - Hotseat Campaign

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

No to jsem teda kretén!

už vím, já totiž neodmáčkl konec kola *fackuje se*

A škoda, celou dobu jsem byl online, mohl jsme to rychle odehrát.. ale tak zítra je taky den :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tah odehrán a předán dál.
Až bude trochu víc času, tak možná doplním i nějaké lehčí info.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

*otře čelo* ta diplomacie člověku dá zabrat víc, než cokoliv jiného...

Během tahu neproběhla žádná význačnější událost (svatby, smrti, narození - to víte elfové, pomalu se množí, pomale umírají).

Odesílám sircervicovi
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
darmian

Příspěvek od darmian »

Tak já tedy doplním nějaké svoje info.

Oženil se mi Faramir a zatím jsem dobyl Západní a Východní Osgiliath.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Hele, já teda nevím, ale není sdělování toho, co kdo dobyl, takticky nevýhodné? :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
darmian

Příspěvek od darmian »

The_Balrog píše:Hele, já teda nevím, ale není sdělování toho, co kdo dobyl, takticky nevýhodné? :)
Takticky nevýhodné by bylo sdělovat s jak početnou armádou jsem ta města obsadil a co s ní provádím teď.
Mimochodem mě ani nenapadá způsob, jak bych mohl dobytí zrovna těchto dvou měst utajit před národem, u kterého to má smysl (například Mordor).
Naposledy upravil(a) darmian dne 22. 6. 2011 19.25, celkem upraveno 1 x.
Dron

Příspěvek od Dron »

The_Balrog píše:Hele, já teda nevím, ale není sdělování toho, co kdo dobyl, takticky nevýhodné? :)
Beru to tak, že dobytí důležitých míst se roznese po známém světě. Není třeba psát o každé vesnici.
Pokud ale máte nějaké taktické záměry, je to jen na vás, co napíšete - kronikář si pak něco vymyslí :biggrin:
darmian

Příspěvek od darmian »

Dron píše:
Beru to tak, že dobytí důležitých míst se roznese po známém světě. Není třeba psát o každé vesnici.
Pokud ale máte nějaké taktické záměry, je to jen na vás, co napíšete - kronikář si pak něco vymyslí :biggrin:
Tak tak, utajit můžeš vesnici někde v horách, ale těžko nejdůležitější hraniční dvouměstí ve hře.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Můžete mi přeposlat tah pro sircervice, je mimo a jsem jeho náhradník, dal mi heslo do hry, ale tah už neposlal …
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Vugi: aha sorry, posílám
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Odehráno za Mordor, poslíno naylunovi :clover:
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Done. A tady videjko z aktuálního dění: http://www.youtube.com/watch?v=6jamrudGfC4
:smile:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Dron

Příspěvek od Dron »

Odehráno, odesláno.
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Odehráno odesláno :clover:
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Odesláno, omlouvám se za zpoždění, nebyl jsem doma. :clover:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
darmian

Příspěvek od darmian »

Hotovo.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Houfy menších, ale rozložitých postaviček, po zuby ozbrojených a zakutých v plechu stojí nehnutě ve vyrovnaných řadách. I přes téměř hrobové ticho a disciplínu, která se vznáší nad celým vojem, je v očích všech přítomných znát jistá nedočkavost. "Ještě ne braši, ještě chvílu, však sa dočkáme", utěšuje je vznešeně se tvářící trpaslík v honosné zbroji a s nadějí hledí kamsi na jih, jako by chtěl dohlédnout snad až k samotnému Rohanu.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

V trpasličích hospodách, mimo obvyklých řečí o tom kdy konečně z hor vystrčí nos skřeťáci, se vedou v tuto chvíli i vzrušené diskuze o snaze krále Dáina o obnovu některých starých úmluv s lesním lidem z Temného hvozdu. Ti nejvíce opilí zase uzavírají sázky kdy následovník trůnu se svou chotí oznámí radostnou novinu o narození potomka. "Huž aby to bylo", hřmí od stolů, jen není vždy zcela jasné, čemu je to přesně určeno, jestli skřetům, diplomacii nebo urozenému páru.

Tah od Balroga přijmut, odehrán a přeposlán Nalkovi.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

V elfí říši se i přes jisté vnitřní napětí slavila svatba prince Legolase. Taktéž se povídá o mnohých jednání a poslech, která se týkají lesního lidu, ale jen málokdo skutečně ví, co se v lesích Lothlórienu i Temného hvozdu děje. Z toho také nejspíše plynou řeči, že na princově svatbě byl jakýsi nezvyklý host. Podle některých prostý smrtelný člověk, podle jiných snad zajatý skřet, dle jiných trpaslík. Každopádně se nyní mezi elfím lidem slavilo a nepříliš se hledělo na nebezpečí, které elfí lid obklopuje.

Tah odehrán už včera navečer, ale nešlo fórum, takže to oznamuju teď. Samozřejmě jsem přeposlal sircervicovi, doufám, že už tu je :biggrin:

sircervic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sircervic »

Nalk píše:V elfí říši se i přes jisté vnitřní napětí slavila svatba prince Legolase. Taktéž se povídá o mnohých jednání a poslech, která se týkají lesního lidu, ale jen málokdo skutečně ví, co se v lesích Lothlórienu i Temného hvozdu děje. Z toho také nejspíše plynou řeči, že na princově svatbě byl jakýsi nezvyklý host. Podle některých prostý smrtelný člověk, podle jiných snad zajatý skřet, dle jiných trpaslík. Každopádně se nyní mezi elfím lidem slavilo a nepříliš se hledělo na nebezpečí, které elfí lid obklopuje.

Tah odehrán už včera navečer, ale nešlo fórum, takže to oznamuju teď. Samozřejmě jsem přeposlal sircervicovi, doufám, že už tu je :biggrin:
Je tady.. ale nefunguje mi to.. :-\ uplně ten stejnej problém jako prve.. nemužu to ani zapnout naskočí mi TA loadovací obrazovka a prd.. zkusim to nějk pořešit.

edit: když to do večera NEodehraju přepošlu to vugimu. a do příště snad, nevim co je špatně normální TW běhaj..:-\

edit2:už to jede :) jen něco dodělám a pálim to tam... :)
Odpovědět