Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
re
"K branám města Umbar, se donesla zpráva, že velikost mocné haradské říše roste" Odehráno
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*nenápadně donese k hovořícím postavám kufřík, otevře jej a v kufříku je možno vidět mnoho druhů bičů, pak se zase vytratí*
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
re
LindacpAG nemůže, ted jsem si všiml že mi psal, at odehraju za něj, pošlete mi pls jeho tah na webgamer@seznam.cz
EDIT: nebo pokud chceš drone za něj. odehrát, tak ti pošlu heslo, nemam ted moc čas
EDIT: nebo pokud chceš drone za něj. odehrát, tak ti pošlu heslo, nemam ted moc čas
Re: re
Ty máš jeho tah.Vugi píše:LindacpAG nemůže, ted jsem si všiml že mi psal, at odehraju za něj, pošlete mi pls jeho tah na webgamer@seznam.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam jen jeho heslo, tah mi nepřeposlaldarmian píše:Ty máš jeho tah.Vugi píše:LindacpAG nemůže, ted jsem si všiml že mi psal, at odehraju za něj, pošlete mi pls jeho tah na webgamer@seznam.cz
Hrál si jako poslední před ním tj. máš jeho tah u sebe ty. Nikdo to nemusí nic přeposílat, stačí, když naloaduješ svojí hru, kterou si mu posílal, a odehraješ.Vugi píše:Mam jen jeho heslo, tah mi nepřeposlaldarmian píše:Ty máš jeho tah.Vugi píše:LindacpAG nemůže, ted jsem si všiml že mi psal, at odehraju za něj, pošlete mi pls jeho tah na webgamer@seznam.cz
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Děkujuuu, večer to odehraju.
A já tu nebudu od sobotního poledne do... no asi do dalšího víkendu, takže taky pošlu svoje heslo Dronovi a poprosím o odehrávání - nemám žádné speciální přání, kdo by za mne měl hrát, takže... darmiane, svolíš prosím k tomu obstarat i moje koníčky? :)
A já tu nebudu od sobotního poledne do... no asi do dalšího víkendu, takže taky pošlu svoje heslo Dronovi a poprosím o odehrávání - nemám žádné speciální přání, kdo by za mne měl hrát, takže... darmiane, svolíš prosím k tomu obstarat i moje koníčky? :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
OK, odehraju to za tebe. Kdyžtak mi napiš PM s pokynama...The_Balrog píše:Děkujuuu, večer to odehraju.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Uf, tak tah konečně odehrán a přeposlán Nalkovi.
Mezi trpaslíky se teď v jednom kuse mluví o jedné nemalé a pro většinu (aspoň do této doby) velmi nečekané novině. Král Dain uzavřel spojenectví s králem Thranduilem a jeho lesním lidem ! Elfové a trpaslící zase spolu v jednom šiku, tak jako za starých časů proti jednomu z valar, padlému Melkorovi. Dobrá, to bylo kdysi, ale teď po všech těch dobách ? Spousta brachů nad tímto krokem nevěřícně kroutí hlavou. Stejně tak i několik stařešinů z nejváženějších klanů si nesouhlasně bručí pod vousy. Najde se ale i dost takových, kteří tento pakt vítají s otevřenou náručí a souhlasně přitakávají tomuto rozhodnutí, ať už s lákavou vidinou obnovení vzájemného obchodu nebo společného postupu proti hrozbě skřetů z Mlžných hor.
Tak jako tak, nikdo otevřeně proti této novině nevystupuje a snad od každého bracha je stále možné slyšet, jak sveřepě prohlašuje, že se svým králem by se klidně vydal i do Morie, i kdyby celou tuto sluj střážil samotný Balrog nebo jiná potvora z dob dávno minulých.
Mezi trpaslíky se teď v jednom kuse mluví o jedné nemalé a pro většinu (aspoň do této doby) velmi nečekané novině. Král Dain uzavřel spojenectví s králem Thranduilem a jeho lesním lidem ! Elfové a trpaslící zase spolu v jednom šiku, tak jako za starých časů proti jednomu z valar, padlému Melkorovi. Dobrá, to bylo kdysi, ale teď po všech těch dobách ? Spousta brachů nad tímto krokem nevěřícně kroutí hlavou. Stejně tak i několik stařešinů z nejváženějších klanů si nesouhlasně bručí pod vousy. Najde se ale i dost takových, kteří tento pakt vítají s otevřenou náručí a souhlasně přitakávají tomuto rozhodnutí, ať už s lákavou vidinou obnovení vzájemného obchodu nebo společného postupu proti hrozbě skřetů z Mlžných hor.
Tak jako tak, nikdo otevřeně proti této novině nevystupuje a snad od každého bracha je stále možné slyšet, jak sveřepě prohlašuje, že se svým králem by se klidně vydal i do Morie, i kdyby celou tuto sluj střážil samotný Balrog nebo jiná potvora z dob dávno minulých.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher