Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Dík publiku, že nás za to spamování hospody ještě neupálilo a naopak nam občas i koupí něco k jídlu :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Já se přidávám k poděkování všeobecně za pár posledních dní, jak za bardy tak Muni věc.
Jediný komu ale neděkuji, jsou držgrešle - styďte se! :)
Jediný komu ale neděkuji, jsou držgrešle - styďte se! :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Díky té bandě "nešťastníků" od hrádku, byli jste nám inspirací a stanete se slavnými... příjďte na naše vystoupení a přesvědčíte se :-)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
-
Estherka a Roderic nejsou sezdaní, my jen občas vypadáme jako manželé po dvaceti letech, když máme bojovou náladu. Že jsme inspirovali nás velice těší, každopádně za sebe i za Roda děkuju Nord, že mě zvedla, Henrymu, že to zacvakal (:D:D:D:D) a že mi odnesl chlapa, abych se s ním nemusela zase tahat já, Piertovi za moudré řeči všude okolo.. A pak těm dvěma dalším, jejichž jména si nepamatuju.Zlofas píše:Jaký nešťastníci? :-D to že chce manžel pomstít smrt svý ženy a sám přitom skape neni tak nešťastný. Holt nám ani nedal moc šancí je sundat postupně.Woxa píše:Díky té bandě "nešťastníků" od hrádku, byli jste nám inspirací a stanete se slavnými... příjďte na naše vystoupení a přesvědčíte se :-)
- zlaticko71
-
Pro Benyho
Nemá cenu komentovat, roztřískaná kytara a následné drnkání na zbývající struny na nové kytaře prostě stálo za to :-). Občas se i něco zábavnýho děje.
-
Pro Melanii
Takže znovu děkuju já a děkuju Melanii za to, jak mě včera zachránila při přijímacích zkouškách. Jsi hrdinka dne!
Pro představu citace mého vlastního textu, který jsem bohůmžel musela odeslat, ač mi to opravdu nebylo příjemné:
// Můžeme to trochu urychlit? Mně se jaksi rozpadají šaty a nemám s sebou nic na převlečení.
Pro představu citace mého vlastního textu, který jsem bohůmžel musela odeslat, ač mi to opravdu nebylo příjemné:
// Můžeme to trochu urychlit? Mně se jaksi rozpadají šaty a nemám s sebou nic na převlečení.