Portrety
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Portrety
Mel bych dotazek.
Kde sehnat portrety postav ze hry ?
Vim, ze je to nekde na netu, ale nechce se mi stravit nekolik desitek minut hledanim ….
Predem diky
Kde sehnat portrety postav ze hry ?
Vim, ze je to nekde na netu, ale nechce se mi stravit nekolik desitek minut hledanim ….
Predem diky
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
viewtopic.php?t=70
A jestli se ptáš, kde vůbec nějaký nový NWN portrét sehnat, tak můj názor:
- vytvořit
- http://nwvault.ign.com/
- Google
A jestli se ptáš, kde vůbec nějaký nový NWN portrét sehnat, tak můj názor:
- vytvořit
- http://nwvault.ign.com/
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne ja si chci dat sem na forum portret svoji postavy ze hry a to jaksi nemuzu , kdy nevim kde ho vzit :)))
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …
Jestli je to portrét postavy, který jsi nedávno vložil do IC fóra pro portréty postav, tak si ho stáhni a zkopíruj do složky portraits, a je. Horší je, jestli jsi to přejmenoval už před tím zveřejněním.prodigal píše:Přejmenoval jsem portrét svojí postavy a teď samozřejmě nefunguje ( já hlupák :-). Nevim jak se jmenoval. Jde to nějak zjistit? Neporadíte nějakou fintu?
Bohužel joIkkie píše:Jestli je to portrét postavy, který jsi nedávno vložil do IC fóra pro portréty postav, tak si ho stáhni a zkopíruj do složky portraits, a je. Horší je, jestli jsi to přejmenoval už před tím zveřejněním.prodigal píše:Přejmenoval jsem portrét svojí postavy a teď samozřejmě nefunguje ( já hlupák :-). Nevim jak se jmenoval. Jde to nějak zjistit? Neporadíte nějakou fintu?

Slyšíš to srdce? Ještě tluče...
Naylun Swordplay, Sidi
Naylun Swordplay, Sidi
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
netušim, jak to zpětně zjistit; v uložený postavě se to jednoduše vyčíst nedá..prodigal píše:Přejmenoval jsem portrét svojí postavy a teď samozřejmě nefunguje ( já hlupák :-). Nevim jak se jmenoval. Jde to nějak zjistit? Neporadíte nějakou fintu?
ovšem pokud ti jde o Nayluna, tak ho mám jako:
naylunH.tga
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Mel bych takovou prosbu. Snazte se prosim delat nazvy portretu malym pismem a bez mezer. NWN hrajou zrejme na to, ze win nejsou case sensitivni a proto si nazvy obrazku v sobe ukladaj malejma pismenkama. Kdyz jsem se ted pripojil na tucnakovi, tak jsem zjistil ze vetsinu portretu nevidim. Ted jsem si portrety u sebe prejmenoval, ale ty (ten) s mezerama to stejne nenacte.
edit:
viewtopic.php?p=20319#20319
Prosim prosim aspon ty mezery a cestinu tam nedavejte. Ta hra mi to pak nezkousne
Kuju...
edit:
viewtopic.php?p=20319#20319
Prosim prosim aspon ty mezery a cestinu tam nedavejte. Ta hra mi to pak nezkousne

Kuju...
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!