Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Děkuji všem kdo nakonec dorazili, doufám že se líbilo... Pokud by byly technické připomínky k provedení prosím PM. Pokud kritika, seřvěte nás IC :)
(a taky menší omluva za vypěnění na foru, ale v tu chvíli mě opravdu rudl svět ; ))
(a taky menší omluva za vypěnění na foru, ale v tu chvíli mě opravdu rudl svět ; ))
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Moje slova, takže nebudu opakovat :) A jinak kritiku do nás klidně lejte všemi směry :)placidity píše:Děkuji všem kdo nakonec dorazili, doufám že se líbilo... Pokud by byly technické připomínky k provedení prosím PM. Pokud kritika, seřvěte nás IC :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
-
Cítím potřebu, a to se mi často nestává, poděkovat za dnešní hru. Konečně něco opravdu zajímavého. 

Naposledy upravil(a) Pipi_CZ dne 23. 7. 2011 23.38, celkem upraveno 1 x.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Já díky za včerejší večerní rozhovor , pro chira byl velice....poučný 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Zarthanovi a Taracovi, dnes jsem díky vám cítil opravdu velkou satisfakci - děkuji 

Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Tak tak, nejlepší publikum, které jsme měli za celou tu dobu, po kterou bardujeme.placidity píše:Zarthanovi a Taracovi, dnes jsem díky vám cítil opravdu velkou satisfakci - děkuji
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
No my si taky po dlouhé době pořádně zahráli moc hezké Rp.Woxa píše:Tak tak, nejlepší publikum, které jsme měli za celou tu dobu, kterou bardujeme.placidity píše:Zarthanovi a Taracovi, dnes jsem díky vám cítil opravdu velkou satisfakci - děkuji

Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Asi už celkově Xté poděkování bardům (ode mně ale první), velký dík vám patří za to jak to u kormidla oživujete
konečně se tam dá pořádně posadit, poslouchat muzku atd 

Lothias Cys'variana