"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Celkově se na Colours of Ostrava nehraje tak tvrdá hudba jako třeba na Rock For People nebo Sonisphere, ale za sebe můžu říct, že jsem si to celé náramně užil.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Jelikož tu je docela dost lidí, kteří zvolili "elektronickou" taneční hudbu, chtěl bych se zeptat, jestli by byl zájem o to, abych, pokud budu mít doma náladu a budu si dělat zrovna nějaký DJ set, jestli to mám přes můj livestreamový kanál přenášet naživo.
Jednalo by se žánrově tedy o UK Garage, breakbeat nebo drumandbass (a to spíš ten deep, asi).
Dneska večer se to budu pokoušet rozchodit, takže se může udělat rovnou nějaká zkouška... (Pokud budou nějací zájemci, samozřejmě :))
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tak bezva, včera pozdě večer jsem to snad doopravdy zprovoznil, takže dnes od 18.00 si odvysílám takový hodinový setík 2step a UK Garage. Youre welcome :)