Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Deadlymoon
A já nebudu k zastižení od 11.8. až do konce Srpna (31.8.).
(jediný možný den, kdy se ukážu asi 17.8., ale spíš ne)
(jediný možný den, kdy se ukážu asi 17.8., ale spíš ne)
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
cca od 3-4. srpna až do 7-8. srpna budu pryč a těch pár dní předtím se asi budu ukazovat také dost sporadicky.
Vlastně jistý je pouze dnešní večer a zatím snad i uterek, pak až po tom osmém.
Vlastně jistý je pouze dnešní večer a zatím snad i uterek, pak až po tom osmém.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Koťátko, kterak mlčky koukal na bandu opilců, která mu to tam vesele zeblívá od podlahy ke stropu, hosty nevyjímaje :)
Trochu citu do té hry, pánové...
//EDIT: omlouvam se, že píšu do špatného topicu... at nejsem OT :)
//EDIT: omlouvam se, že píšu do špatného topicu... at nejsem OT :)
Naposledy upravil(a) Woxa dne 29. 7. 2011 22.57, celkem upraveno 1 x.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Omluva?Spíše co vás ve hře dostaloWoxa píše:Koťátko, kterak mlčky koukal na bandu opilců, která mu to tam vesele zeblívá od podlahy ke stropu, hosty nevyjímaje :)

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Deadlymoon
Tak změna. Nebudu k zastižení od 18. do 31.8.
Nephtys - Podezřele svítící elfka
...a já jsem zpět - zatím hlavně ve smyslu "čtu fórum"
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
-
- Kontaktovat uživatele:
omluva
AHoj, moc se omlouvam, neco jsem zacal, ale 14 dni zase budu mimo.….posilam notas do opravny...

Omlouvám se, ale snižuji svou aktivitu, hrál jsem teĎ přes prázdniny hodně, hodně jsem toho rozjel a budu se snažit to dodělat, ale ukazuje se, že mne v reálu čeká hodně věcí a pro mne dosti důležitých. Taky jsem zjistil, že přes to, jak mne to na EQ baví, ji už neřeším tak moc jako dříve a jsem za to rád, jde o hru a zábavu pro sebe a druhé, nehodlám se kvůli tomu nějak stresovat, nervovat či věnovat svůj mimo herní čas řešením herních záležitostí. Takže se omlouvám těm, kteří jsou na mne nějak ve hře navázáni, budu se snažit, ale asi se to protáhne. Mějte se.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Dám si teď od EQ pauzu, po tom, co jsem skoro rozešel s přítelkyní, když mi u tříprsťáka vypla monitor a postava díky tomu zemřela, jsem si uvědomil, že jsem na ní závyslí … 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/