Postihy na ability
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Postihy na ability
Tak mě napadlo.. postihy na ability působením jedů, nemocí a dalších kouzel mizí ihned po skončení meditace. Co takhle, že by mizely až po 4 minutovém odpočinku? Nebo je to hardcoded? Nebo nechat při meditaci pouze obnovu inteligence?
Game ID: Reverend_Malthas
Tim odpocinkem ziskas cas na vzpaatovani organizmu
takze se obnovi vse
takze se obnovi vse

Zkušenost je nejlepší učitelka, jen je někdy příliš drahá.
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
Jsem zodpovědný za to co píšu ale ne za to co čtete!
http://mkov.wz.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
A to, že když nehodíte druhej save u jedu, tak ste automaticky mrtvý, tady asi neni co? Já sem na to někde narazil a koukal sem jak puk teda
Já myslim, že steel_martin narážel na to, že když postava vleze dejme tomu do hrobky, za pár vteřin je prokletá do morku kostí, má dva levely dole a všechny ability skoro v mínusu, tak stačí dát Rko a za chvíli ste jako rybička
Zase tu ale sou hnusný nemoci, kterejch se jen tak nezbavíte...
Takhle co já vim to chodilo snad všude v NWN, ale nevim jestli je to nastavitelný. Myslim, že vysátí od uperja nejde vyspat a funguje jenom silnější obnova a eště ňáký snad postihy se neodstraní restem. Myslim, že i standardní NWN jedy a nemoci se neodstraní restem, ale jejich následky (po dvou hodech a vyprchání nemoci zůstane třeba snížená odolnost) možná ano, to teď nevim.

Já myslim, že steel_martin narážel na to, že když postava vleze dejme tomu do hrobky, za pár vteřin je prokletá do morku kostí, má dva levely dole a všechny ability skoro v mínusu, tak stačí dát Rko a za chvíli ste jako rybička

Takhle co já vim to chodilo snad všude v NWN, ale nevim jestli je to nastavitelný. Myslim, že vysátí od uperja nejde vyspat a funguje jenom silnější obnova a eště ňáký snad postihy se neodstraní restem. Myslim, že i standardní NWN jedy a nemoci se neodstraní restem, ale jejich následky (po dvou hodech a vyprchání nemoci zůstane třeba snížená odolnost) možná ano, to teď nevim.
-
- Kontaktovat uživatele:
kolja píše:Já myslim, že steel_martin narážel na to, že když postava vleze dejme tomu do hrobky, za pár vteřin je prokletá do morku kostí, má dva levely dole a všechny ability skoro v mínusu, tak stačí dát Rko a za chvíli ste jako rybička

Já teda v životě v hrobce nebyl, zatim sem chytil jen kanálovou horečku. Já myslel jako to, že když už někdo ten postih na ability má, tak stačí dát meditaci a má je zas restored..
Game ID: Reverend_Malthas
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha! Equilibrijské nemoci - tam to funguje jinak. Chytneš nemoc, dáš R zbavíš se průvodních efektů, ale jen na chvilku. Do 60 sec je tam máš znovu, ale to se jich už R nezbavíš, protože meditovat jde jen 1x za 20 min.
Mimochodem nemoci se upravovaly, kouknete na to: viewtopic.php?p=11399#11399
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Před tímhle bych chtěl varovat. Občas to udělá něco podobnýho jako rest s naboostěnou odolností. Když teda nemoc hejbe s odolností a vyjí máte právě sníženou, tak sem dal kdysi rest a pak sem koupil tafku za 44 HP, a eště sem teda nezkoumal proč no...labir píše:Aha! Equilibrijské nemoci - tam to funguje jinak. Chytneš nemoc, dáš R zbavíš se průvodních efektů, ale jen na chvilku. Do 60 sec je tam máš znovu, ale to se jich už R nezbavíš, protože meditovat jde jen 1x za 20 min.
-
- Kontaktovat uživatele:
labir píše:Aha! Equilibrijské nemoci - tam to funguje jinak. Chytneš nemoc, dáš R zbavíš se průvodních efektů, ale jen na chvilku. Do 60 sec je tam máš znovu, ale to se jich už R nezbavíš, protože meditovat jde jen 1x za 20 min.
Takže klerik co má kouzlona vyléčení všech těžkých nemocí a ani kněžka nedokáží již vyléčit všechny nemoci ?

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
Ne …
-
- Kontaktovat uživatele:
Mě právě taky a moc!photter píše:joo, to se mi líbí![]()
![]()
![]()
aspoň nebude Âsar jediná, kdo padá na držku

Přesně tohle tu chybělo ..

Dík Labire za super věcičku.

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
Ne …
-- Kniha Sirach
Ne …