Dneska mne zatím dostalo úplně všechno.. a to ještě není všemu konec..
Tak asi nejvíce mne dostalo to, že má postavička přežila vše čím si dnes prošla. A hned potom mne dostalo to, že mám na regeneraci 21-7 hodin za "okrádání a sbírání pastí" - čehož jsem si vysloužil tím, že jsme se snažili najít svitek na oživení v těle, které bylo třeba oživit a podle IC informací druhé postavy ta mrtvá postava tento svitek měla mít... Prostě ze zachránců udělal Placos prašivé zloděje!
Dostal mě hopsajcí trpaslík a Nephtys, která se s tím dokázala vypořádat, aniž by nevypadala příliš trpaně, že odmítla :D (nechci si fandit, ale opravdu jsem netušil, co mám dělat, natož Nep).
Pak mě dostalo, jak až moc dobře a neplánovaně se Nephtys vyrovnala se ztrátou :D
A já se tak těšil, jak poběží přes celou místnost histericky ven, aby se nadýchala čerstvého vzduchu :D
Deadlymoon píše:Dostal mě hopsajcí trpaslík a Nephtys, která se s tím dokázala vypořádat, aniž by nevypadala příliš trpaně, že odmítla :D (nechci si fandit, ale opravdu jsem netušil, co mám dělat, natož Nep).
Pak mě dostalo, jak až moc dobře a neplánovaně se Nephtys vyrovnala se ztrátou :D
A já se tak těšil, jak poběží přes celou místnost histericky ven, aby se nadýchala čerstvého vzduchu :D
ten tanec byl dobrej.
Jinak mě v posldní době dostává giril furt uplně nejvíc.
Dva muži bavící se šeptem každý o jiné ženě a přitom si každý myslel že mluví oba o té jeho
A medvěd-paladin hrající kostky
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Hlava tě trochu pobolívá, ale jinak je tohle vcelku mírná kocovina.
Hlava tě bolí a zvuky kolem jsou snad silnější než kdy předtím...holt kocovina.
Hlava tě bolí jako střep, každý silnější zvuk tě bolí...prostě kocovina jak z praku.
:-D Aneb hobitovi stačí málo...
Nejlepší je na tom to, že se to vypsalo vše naráz :-D
Dnešní výslech a trpaslíkovy návrhy typu : nemám tam napsat Cys'varianTa?znělo by to líp
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015