Umřít ve spánku vyčerpáním =)

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

kolja píše:A pak už je snad série jedněch z těch posledních, že riskuješ smrt - to už by si ani za ty hradby nedošel, ale asi by si na místě omdlel, a nejpíš i umřel vyčerpáním - v jakymsi věčnym spánku. Když si to natáh až sem, to moc "simulace reálnýho života" nebyla ne?
Jak říkám - vracel jsem se z práce ve chvíli, kdy jsem dostal _první_ hlášku .)

Btw já hraji také PnP a proto, že se pohybuji na mnoha serverech, které jsou zaměřené na to, aby převedli PnP do internetové podoby, jsem takový "rýpal" .))
Psanec píše: Proto bud přijmi, jak ten system na EQ funguje a nebo ne a pak zde nemusíš být.
Jen jsem se snažil být užitečný tím, že jsem podával návrhy, které jsem já sám považoval za "dobré" a trochu mě překvapilo, jak byly okamžitě zamítnuty, aniž by bylo nějak pořádně odůvodněno _proč_ .)
Psanec píše:Můj názor je takový, že tohle je jedinejRP server co zde na české scéně jev NWN a možná i v jiných RP hrách …
Tvůj názor je mylný a to velmi .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Možná je milný, ale je můj a já si za ním stojím. Hraju RP už několik let a zatím se mi vždy potvrdil.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

taxe vykašli na ty kéry a di si zahrát ne? je to fakt větší zábava než rejpat :shades:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

*nabízí všem dýmku míru*

btw: Pokud se ten systém únavy takhle "urychlil" šlo asi o ojedinělý lagovací bug.. pokud se to stane zase, určitě na to někdo upozorní...
Game ID: Reverend_Malthas
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Psanec píše:Možná je milný, ale je můj a já si za ním stojím. Hraju RP už několik let a zatím se mi vždy potvrdil.
Jen v NWN tuším existuje min. 6 serverů. Pak znám 3 RPG servery pro převod PnP her na internet a 3 DrD online herny. Mno, ale myslím, že zdaleka neznám českou online RPG scénu tak, jak bych chtěl .))

Ovšem tohle je jen tak naokraj. Spíš by mě zajímalo, jestli tobě přijde aktuální nastavení spánku v pořádku. Ptám se tě jakožto zkušeného (jak se označuješ) hráče, který již (předpokládám) na Equilibrii hraje delší dobu.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Za dobu co jsem zde na EQ (od začátku jejího oficiaál spuštění) se mi nestalo, aby moje postava umřela na unavu.

Zkoušela kopat, rýžovat, kácet stromy a lovit. Našponoval jsem unavu na maximum, kd ymi to vypisovalo hlášku o smrti. Ale vždy sem došel včas na místo kde se dalo vyspat.

Proto tvůj případ vnímám jako spíše neinformovanost o okolí. Jelikož všude je dost míst, kde se dá spát a jsou dostupná do 30minut IC času ..

Myslím, že než začneš dělat návrhy na zlepšení, je dobré si svět projít a poznat ho.
Já sem nedávnu udělal něco podobného co ty. Kritizoval jsem něco o čem sem moc nevěděl.
Někdy je lepší být trpělivý a počkat …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Gran píše:Jak říkám - vracel jsem se z práce ve chvíli, kdy jsem dostal _první_ hlášku .)
Pokud jsi šel spát a psalo ti to nějakou z hlášek z těch serií ne posledních, tak se jedná o bug. Nebo ne tak bug jako spíše ojedinělej výskyt nějakýho lagu. Pozoruj to dál, a když se to bude stávat víckrát nebo pravidelně bude tam asi chyba. Ale o tom pochybuju, protože mně se to nestalo za celou dobu co tu hraju ani jednou (ale párkrát sem měl s únavou na mále :biggrin: ).

Jo a jestli ti nejde Alhambrie napiš mi PM nebo na ICQ co ti to píše, možná bych ti helpnul...

A ještě k tomu, proč ti příde, že Labir reagoval ostře: viewtopic.php?t=1073
Kvuli předchozim událostem a vůbec všemu možnýmu bylo bohužel zavedený i to, že ban se může dát za jedinou hloupou urážku Eq či Labira. Bylo by blbý kdybys na to doplatil aniž bys o tom věděl :) Ale některý tvoje příspěvky měly dost rejpavej podtón, a tak se nedivim, že si pár lidí naštval ;) Ale to jsou základní věci, který přece všichni znaj, jako jakym způsobem se chovat na diskuzních forech atp... Přesto vznikají všude možně různý flamy kde si ke konci pak už všichni jenom čistě nadávaj bez argumentů... mno nic no :biggrin:

:flames: :flames: :flames:
Jezura

Příspěvek od Jezura »

labir píše:Pokud se snažíš o zvednutí či nahrazení expů tak je mi líto, nulová šance.
Myslím, že kdyby tam nebyla tahle věta, je tenhle flame o dost kratší. Lidi, nehledejte v každé připomínce pokus o získání něčeho pro sebe. Gran nahlásil něco, co se mu zdálo jako bug a pak navrhoval změnu v systému. To snad nikoho nezabije, vysvětlit nováčkovi, proč je něco tak, jak je - namísto okamžitého podezřívání z toho, že hraje OOC a že mu jde jen o xp.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jezura píše:
labir píše:Pokud se snažíš o zvednutí či nahrazení expů tak je mi líto, nulová šance.
Myslím, že kdyby tam nebyla tahle věta, je tenhle flame o dost kratší. Lidi, nehledejte v každé připomínce pokus o získání něčeho pro sebe. Gran nahlásil něco, co se mu zdálo jako bug a pak navrhoval změnu v systému. To snad nikoho nezabije, vysvětlit nováčkovi, proč je něco tak, jak je - namísto okamžitého podezřívání z toho, že hraje OOC a že mu jde jen o xp.
Já mam rád když je jasno. Pokud si přečteš tu větu tak zjištíš, že je tam na začátku slůvko POKUD. To znamená možnost, nikoliv fakt. Ta věta slouží k jednomu jedinému účelu - zamezit zbytečné diskusi POKUD by bylo cílem co jsem napsal. Tj. NENÍ tím přisouzen nikomu nijaký cíl nebo důvod. Myslím si že zbytečně hledáš problém tam kde není Ježuro.

Jinak jsem protestoval celý systém únavy a funguje jak má.

BAN nedávám za jedinou urážku, to nikdy. Vždy jsou varování.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Tak jsem si precetl cely flame a trosku naleju benzin do ohne, za coz se4 omlouvam …

Mne neprijde RP hnat svoji postavu jakoukoli cinnosti/praci az do takoveho vycerpani, ze by mohla umrit, pokud k tomu nema opravdu padny IC duvod (napr. je otrok v dolech). Tva postava takovy RP duvod pravdepodobne nemela. Dale, pokud nekdo nehraje RP (resp. testuje si, co mu system povoli), nema podle me pravo kritizovat system z hlediska RP.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

cybermisa píše:Mne neprijde RP hnat svoji postavu jakoukoli cinnosti/praci az do takoveho vycerpani, ze by mohla umrit, pokud k tomu nema opravdu padny IC duvod (napr. je otrok v dolech). Tva postava takovy RP duvod pravdepodobne nemela. Dale, pokud nekdo nehraje RP (resp. testuje si, co mu system povoli), nema podle me pravo kritizovat system z hlediska RP.
Jak říkám - vracel jsem se z práce ve chvíli, kdy jsem dostal _první_ hlášku .)
První hláška, která se zobrazila, byla pravděpodobně již ta těsně u smrti. Mohl to být nějaký ošklivý lag, kdo ví. Proto si myslím, že se vůbec stalo, že umřel, protože dotáhnout to s únavou až tam neni vůbec lehký...
A jestlis to tak opravdu měl, a já nevědět co se stalo a jak to vlastně má fungovat, tak bych asi taky koukal jako wtf co to je? ;) A taky bych chtěl změnu systému - kdyby se mi napoprvý u únavy objevila hláška těsně před smrtí a pak by mě to eště ve spánku zabilo (šance tohohle je vážně malá :) ) tak takovej systém kdyby fungoval tak vždycky by se mi asi taky nelíbil ;) Věř Grane ale, že ten systém je celkem v pohodě, a většinou máš doost času se někam dostat, když je postava unavená, a navíc tě to varuje hodně dlouho dopředu...
Jediná věc na co je třeba dávat pozor je, že existujou věci, který tě můžou vysát a unavit a to tak že hodně (například ty nemoci jak psal Labir, a existujou i jiný instatní "unavováky" :) ) A dál taky že únava je perzistentní, tj. odpojíte se unavený, a po restartu se připojíte stále unavený (hladový/žíznivý.…), ale to je všechno vidět hned z logu :)
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Jakožto žhavý uhlík utíkám před lijícím se benzínem - kostky chrastí... jo, přehodil jsem TO! - uff, úspěšně, takže na cybermisu reagovat nebudu, neb bych jen opakoval to, co jsem již řekl xD

A jinak už to neřeším, právě mě to přestalo bavit, hraju dál, hehehe :bleh: ;))
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Gran píše:Jakožto žhavý uhlík utíkám před lijícím se benzínem - kostky chrastí... jo, přehodil jsem TO! - uff, úspěšně, takže na cybermisu reagovat nebudu, neb bych jen opakoval to, co jsem již řekl xD

A jinak už to neřeším, právě mě to přestalo bavit, hraju dál, hehehe :bleh: ;))
Presne tak, hrej dal :biggrin:

Kazdopadne z RP hlediska by postava mela mit dosti padny IC duvod pracovat az tesne na hranici smrti ne? Na tom se myslim shodnem vsichni :biggrin:

Jinak teda, jestli toto nebyl tvuj pripad, tak co jsem napsal vyse -> IGNOROVAT :biggrin: :bigwink:

Ja jen … proste mi to nedalo a napsat jsem to musel … On kdyz se jde nekdo projit v invisu v dobe kdy uz DM spi, tak vidi veci :biggrin: Samozrejme nevim jakou mas postavu, takze vyse napsane neber jako napsane proti tobe :biggrin: Omlouvam se …
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Jaký věci? To mě zajímá... :shades: :diablo:
Naposledy upravil(a) labir dne 24. 9. 2006 19.40, celkem upraveno 1 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

cybermisa píše:Presne tak, hrej dal :biggrin:

Kazdopadne z RP hlediska by postava mela mit dosti padny IC duvod pracovat az tesne na hranici smrti ne? Na tom se myslim shodnem vsichni :biggrin:

Jinak teda, jestli toto nebyl tvuj pripad, tak co jsem napsal vyse -> IGNOROVAT :biggrin: :bigwink:

Ja jen … proste mi to nedalo a napsat jsem to musel … On kdyz se jde nekdo projit v invisu v dobe kdy uz DM spi, tak vidi veci :biggrin: Samozrejme nevim jakou mas postavu, takze vyse napsane neber jako napsane proti tobe :biggrin: Omlouvam se …
Hehe, No Cement xD

Btw já mám toho "kováře, co měl nehodu v kovárně, za kterou může bůhvíkdo, a našel nějakej ultra řetízek" ;)))
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

labir píše:Jaký věci? To mě zajímá... :shades: :diablo:
Nemam pravo soudit jine ani nechci pomlouvat, treba jen shoda okolnosti … :ermm: Kazdoapdne myslim, ze to na co jsem narazel prave zavedeny update systemu nemoci vyresi :bigwink:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

cybermisa píše:On kdyz se jde nekdo projit v invisu v dobe kdy uz DM spi, tak vidi veci :biggrin:
hej tohle sem vubec nepis! Je jasny, ze kdyz to nevim, tak me to vubec nezajima, ale kdyz napises tohle, tak chci jako spravna drbna presne vedet co kdy kde udelal ;) ale vim ze to nemuzes rict, maxilmalne tak DM, a tim padem ze se to nedozvim, a ted me to bude tryznit este nekolik ze se nemuzu dozvedet neco co chci :crazy:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

si to vomrkni sám, ne ? sice hide máš chabý :haha: ale většina tě stejně neuvidí :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

photter píše:si to vomrkni sám, ne ? sice hide máš chabý :haha: ale většina tě stejně neuvidí :megalol:
tss, eště budu někam chodit ne? něco mě cestou sní a budu v haji...
Zamčeno