Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
zjisti si nejdříve zda se nešíří IC komunikací než něco takového řekneš, vím o kterém případě mluvíš, a vím že to co jsi řekl je zrovna kec 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Taky občas koukám...lukasaspire píše:Mě dostává rychlost drbů, které se šíří ooc komunikací.
A nebo jak rychle se šíří některé IC věci po OOC kanálech

A abych nebyl OT
Salutující svícen :)
Vůbec ty svícny tohle dělají často, jednoho zatčeného třeba svícen odváděl do basy

Naposledy upravil(a) zuzuPD dne 18. 8. 2011 0.13, celkem upraveno 1 x.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
*po řeži u východních hradeb Tirianu, co je upír vlečen stráží do města, přichází vysvětlení od rytíře Matěje, obyvateli. Matěj samozřejmě v nejlepším kabátci co má, jen tak pokukuje*
M: Naštěstí, upír o mne slyšel
M: A bojí se
*na scénu přichází pěší jednotka stráží s upírem, které mu chybí končetina a z hrudi mu trčí halapartna …*
M: Uh …
Enesek mě prostě dostává
Ne, Matěj, ale Enesek, protože Matěj je Enesek

M: Naštěstí, upír o mne slyšel
M: A bojí se
*na scénu přichází pěší jednotka stráží s upírem, které mu chybí končetina a z hrudi mu trčí halapartna …*
M: Uh …
Enesek mě prostě dostává

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Hráč si zjistí, že ve hře je DM - běží rychle s postavičkou na místo, kde chce získat celkem obyčejnou, ale přesto unikátní trofej. Zabije potvoráka a teď stojí s tím, že napíše DM do družiny.… a.. a... zjistí, že nemá stahovací nůž. Zkouší ho koupit v nejbližší civilizaci, zjistí, že se tam žádný nedá sehnat a... a... nešikovné NPC mu místem spawnu nedovolí opustit hradby mesta.
:-D Pak následuje krátká chvíle tichého klení a nakonec hráč zjistí, že DM už ve hře taky není.
Někdy se to povede všechno dohromady.…

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Na vysvetlenou... Alky před oslavou omlouvala Tiriona, že se oslavy nezůčastní, protože má cosi důležitého :)
No a co dostalo mě?
Kolouch: *tančí s Alkaran*
No a co dostalo mě?
Kolouch: *tančí s Alkaran*
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ten paladin byl dobrej
Kydání hnoje ve jménu Solara, řád asi poskytuje velmi zajímavou praxi 

Lothias Cys'variana
Inu občas i svatý válečník musí zatnout zuby a ponořit se po uši do sr***.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Co mně dostalo, vemu to z gruntu..
1. Akce odpoledne, to sem byl naštvanej, až se i naši šli podívat, komu to tu nadávám.
2. Chir a jeho rady v pravou chvíli. Zkumulováno s mou hráčskou agresí sem měl chuť mu mobilem zavolat a cosi mu říct osobně, ale neměl sem kredit a měl sem chuť s tim na EQ seknout.
3. Akce pozdě večer na tom samym místě a o tom samym, to sem si říkal, že už to neni možný, když nakonec sem se dověděl celou akci od začátku, co se stalo.
4. Dvouhodinová dohra, kdy sem zjistil, co všecko se povídá a nepovídá, co začalo z mého vzteku a skočilo mým němým úžasem, histerickým smíchem a nevěřícným pohledem na forum, až sem se rozřehtal teď před 15 minutama a uvědomil si dvě staré pravdy: "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. " a " Na každou svini jednou čeká řezník. "
Díky ZUZU
1. Akce odpoledne, to sem byl naštvanej, až se i naši šli podívat, komu to tu nadávám.
2. Chir a jeho rady v pravou chvíli. Zkumulováno s mou hráčskou agresí sem měl chuť mu mobilem zavolat a cosi mu říct osobně, ale neměl sem kredit a měl sem chuť s tim na EQ seknout.
3. Akce pozdě večer na tom samym místě a o tom samym, to sem si říkal, že už to neni možný, když nakonec sem se dověděl celou akci od začátku, co se stalo.
4. Dvouhodinová dohra, kdy sem zjistil, co všecko se povídá a nepovídá, co začalo z mého vzteku a skočilo mým němým úžasem, histerickým smíchem a nevěřícným pohledem na forum, až sem se rozřehtal teď před 15 minutama a uvědomil si dvě staré pravdy: "Boží mlýny melou pomalu, ale jistě. " a " Na každou svini jednou čeká řezník. "
Díky ZUZU

Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových
Pleš +5 k přesvědčování
Pleš +5 k přesvědčování
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Jak hodně se dokážou zvrtnout plány hlídek když se potkají Blbí a blbější 
Jo a nějaká chybička díky které jsem viděl všechny PC a NPC v invisu, a pořád mi mizeli

Jo a nějaká chybička díky které jsem viděl všechny PC a NPC v invisu, a pořád mi mizeli

Lothias Cys'variana
Elnor rozfoukávající ohniště, které prostě na milion různých způsobů nechtělo chytnout aneb *fuuu fuuu*

Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska