Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Podívej se na nějakou takovou fotku... i sebebělejší člověk bude trochu ve stínu ;) … na highlightu když bude tak bílá jak je, vpořádku, ale ve stínu by měla (zvlášť při tomhle světle) jít téměř do ztracena.. na tom obrázku svítí jak světluška.
Jo, hloubkou pole jsem myslel přibližně toto. :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Prej se snažíš :D ok, dík.George píše:Podívej se na nějakou takovou fotku... i sebebělejší člověk bude trochu ve stínu ;) … na highlightu když bude tak bílá jak je, vpořádku, ale ve stínu by měla (zvlášť při tomhle světle) jít téměř do ztracena.. na tom obrázku svítí jak světluška.
No s nymfou už nic nedělám, jde to už těžko... předtím ještě jsem si s tím hrál a nakonec to nechal jak je. Navíc s tímhle obrázkem jsem se dělal 3 dny (rozhodně ne v kuse).
Neutral Good Dungeon Master 

Jo, asi mohl, ale s pletí je to u mě vždy blbý. Jediné, kdy se mi to povedlo (pro mě), bylo jak jsem kreslil ten pár za Siva Cenzurou. Tam jsem vybral dobrou barvu pleti a pak jsem mohl vybrat i dobré stíny, kdyžto tady u té nymfy se mi těžko vybíral tmavší odstín, aby to vypadalo jako pleť, ale mělo to stín.George píše:Beru tě jako učně, neber to zle.
Pokud už to toho nechceš víc vrtat... ok, ale myslím, že bys opravdu klidně na ty stíny mohl přitlačit... pro příště.
Jo, však ber =) učím se.

Trochu jsem to tam neodhadl s budovama. Měly by být blíže - ostřejší a větší.

Naposledy upravil(a) Wolf dne 19. 9. 2011 12.42, celkem upraveno 1 x.

Hmm jak bych to řekl.. chybí mi tam nějaká kompozice, nevím, na co se mám vlastně zaměřit?..
Dál bych ocenil víc detailů.
A to ohnisko (kdoví, jestli se tomu tak říká).. bych posunul až za tu řadu stromů, zkrátka aby byly rozmazaný fakt až ty uplně poslední stromy v pozadí, při pohledu na takovou dálku bych měl vidět většinu ostře.
To DOF bych v tomhle případě viděl jako ideální, pokud by to byl detailní záběr na bránu … jo, teď sem si to přiblížil na bránu a v tom případě by mi to rozostření vyhovovalo, pak mi ale na tý bráně chybí detaily, nemám na co koukat :)
Dál bych ocenil víc detailů.
A to ohnisko (kdoví, jestli se tomu tak říká).. bych posunul až za tu řadu stromů, zkrátka aby byly rozmazaný fakt až ty uplně poslední stromy v pozadí, při pohledu na takovou dálku bych měl vidět většinu ostře.
To DOF bych v tomhle případě viděl jako ideální, pokud by to byl detailní záběr na bránu … jo, teď sem si to přiblížil na bránu a v tom případě by mi to rozostření vyhovovalo, pak mi ale na tý bráně chybí detaily, nemám na co koukat :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Mně se to líbí, jen mi příjde, že ta voda je nějaká ostrá v porovnání s rozmazaným pozadím.
A že ti elfáci mají nějaké splihlé vlasy. :D
Pěkná krajinka. :)
A že ti elfáci mají nějaké splihlé vlasy. :D
Pěkná krajinka. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Však říkám, že tam mám v tom rozostření chybu. Jinak detailně jsem dělal hlavně bránu a ten střed okolo ní.
A nevím jaké víc detaily bys tam chtěl, ale asi tě chápu, jenže za tak dobrý malíř nejsem, zvláště ne bez tabletu (ale to říkám stále a ten tam takovou roli nehraje). jedné co by se tam dalo doděla jsou snad nějaké kameny nebo tak... jinak vážně nevím.
EDIT: Elfáci šli těkžo, měl jsem malé rozlišení :)
A nevím jaké víc detaily bys tam chtěl, ale asi tě chápu, jenže za tak dobrý malíř nejsem, zvláště ne bez tabletu (ale to říkám stále a ten tam takovou roli nehraje). jedné co by se tam dalo doděla jsou snad nějaké kameny nebo tak... jinak vážně nevím.
EDIT: Elfáci šli těkžo, měl jsem malé rozlišení :)

Teda Wolfe! Moc luxusni kousek.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Nebylo by špatné, vzít si tohle jako pozadí a pořádně to propracovat... :-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rez asi ne-e. Jinak já se pachtil už s těma zakroucenýma "ornamentama". Rytiny mě zrovna už pak asi nenapadly. Ale je fakt, že by to třeba i bylo zajímavé. Jak mi ale psal Pipi, docela dost jsem to kreslil tak, jak to je skutečně ve hře =) moc své fantazie jsem nezapojil.George píše:Kde bych chtěl víc detailů? např. ta brána je jedna velká vyleštěná plocha.. elfáci by tam určitě měli nějaký rytiny... nebo alespoň rez
Jinak co jsi myslel tímhle?Akruo píše:Nebylo by špatné, vzít si tohle jako pozadí a pořádně to propracovat... :-)