Omlouvám se za včerejší vyzmizení Barta od soudu, byl jsem připojenej přes mobil a nechal doma nabíječku... Sám jsem se divil, že vydržel do přestávky.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.
Vugi píše:Dám si teď od EQ pauzu, po tom, co jsem skoro rozešel s přítelkyní, když mi u tříprsťáka vypla monitor a postava díky tomu zemřela, jsem si uvědomil, že jsem na ní závyslí …
Tak, správně. Buď závislý (těsně vedle) na přítelce a ne na nějaký blbý hře :)
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Omlouvám se za včerejší kvapné zrušení hospody. Musel jsem řešit problémy reálného života. Každopádně to nebude dlouho trvat a bude zase "vodevříno".
barely playing
Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Omlouvám se Elenis, bohužel se teď nedostanu do hry každý večer. Je mi to líto, Orson by jistě princeznu čekat nenechal bohužel to nijak neovlivním. Plus se omlouvám dopředu Pátek až Neděle/Pondělí (ještě nevím jistě) budu také pryč.
Ursus píše:Omlouvám se Elenis, bohužel se teď nedostanu do hry každý večer. Je mi to líto, Orson by jistě princeznu čekat nenechal bohužel to nijak neovlivním. Plus se omlouvám dopředu Pátek až Neděle/Pondělí (ještě nevím jistě) budu také pryč.
Kdybys ji slyšel, chudinku zklamanou.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Moc se omlouvamm ale to co jsem dneska naplanoval nepujde :-( Vlezlo mi do toho neco, co se neda odlozit. Mozna bych to mohl zkusit posinout na 21:00...ale to jeste nevim urcite.….pardon
Omlouvám se všem členům hlidky za to jak pořad mizím ale můj PC a net prostě padají jako o život.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Omlouvám se za vypadak z přednášky a nasedný problém s přihlášením.
90% elfů jsou rasisté.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Já se omlouvám Vinovi a Zuzovi, že jsem to tak bídně zahrál.
Myslím, že kratší odklad je na místě a aspoň se to uleží.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
90% elfů jsou rasisté.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Všem kteří měli naplánováno něco s Orsonem včetně DM se omlouvám za posunutí jeho plánů pro tento týden o pár (ooc) dní bohužel mne zastihlo hodně práce a povinností, zítra se také do hry nedostanu pak už to bude snad lepší. Tak se ještě jednou omlouvám, bohužel životu tam venku člověk neporučí.