Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Není to sice ze hry, ale jistou souvislost to s ní má. Equilibrijské tamtamy ke mě donesly zprávu, že Caled hebl na permku :D
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Mě pobavila mluvící slepice. Škoda, že jsem na to nestihnul zareagovat. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Hej,tiež som sa bavil na tom pohlade na svedkov jehovových...ty kadibudkozuzuPD píše:Dva chlápci v kutnách, co klepali na dveře faremChvilku sem si říkal jestli nezačnou řešit otázku víry

Motal si sa tam s druidom,hovoriace sliepky su potom to najmenej,heheSonnyx píše:Mě pobavila mluvící slepice. Škoda, že jsem na to nestihnul zareagovat. :)
-
- Kontaktovat uživatele:
:)
vyreseni odchodu rohatce na ostrov
Sir Lariendal,
nejenom jaký vyhaluzil hod na obratnost, ale hlavně jak po střelbě na řetízek neuspěl a sestřelil alespoň Leskvu :) A krom toho mám pocit, že nám fušoval i do lovu divočáků.
nejenom jaký vyhaluzil hod na obratnost, ale hlavně jak po střelbě na řetízek neuspěl a sestřelil alespoň Leskvu :) A krom toho mám pocit, že nám fušoval i do lovu divočáků.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
elitní kapitán špehů z mithaliru a jedo hod na všímavost 13
A elfové se zahanbujícím hodem na všímaavost 7
A elfové se zahanbujícím hodem na všímaavost 7

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tož banditové měli šanci se bránit, a navic banditové nejsou tak roztomilí pro malou hobitku.Aefar píše:Františka, největší kverulantka při střelbě na zvířátka, která byla hodinu před turnajem s kamarády pobíjet bandity v šeré rokli.
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
A jezevec je roztomiloučký?
(pokud není plyšový)

Lothias Cys'variana
Jasně že je, ale musíš mít něco málo v animal empathy :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
To moc lidí nemá,oni mají spíše body v Bandit's Treasure Empaty 

Lothias Cys'variana