Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Krásná noc… 

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Stíny ani ne, ty jsem tam moc v noci v lese dávat nechtěl. Ale šlo by tam dát nějaký menší porost, před nohy postav.KaTo píše:Vyjímečně pochválím bez kritických komentářů...i když...spojení země a nohou postaviček by si zasloužilo ASPON lehké stíny, aby to bylo dokonalé, takhle jsou "perfektní" postavičky "nalepené" do "perfektní" kraji bez vzájemnénho propojení.
Viď žejo?Anade píše:Krásná noc…![]()

Díky
Neutral Good Dungeon Master 

Evil is coming...

Naposledy upravil(a) Wolf dne 5. 10. 2011 22.14, celkem upraveno 1 x.

Já teda chvíli přemýšlel co tam dělá satelit, až mi došlo že jde o plachtu - ale jinak pěkné :)
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
Aha.. takže.. možná.. je to satelit a ufo, to se k sobě už celkem hodí, ne?
Pěkný obrázek. :)
Pěkný obrázek. :)
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Mnoo, není to v pravém uhlu. V pravém uhlu je jen to světlo. A skutečně dělané gradientem - takže je rovné jak to pravítko, ale mračna kolem jsem črtal MYŠÍ a vážně tak nějak hatla patla matla, takže ty pravítkem nejsou...
Každopádně díky...
A každopádně díky Balrogovi, jsem zapomněl zmínit, ten mi to vždy kritizuje, takže má na všech obrázcích nějaký podíl =)
EDIT: Kdyby Lukas neřekl UFO a Placka neřekl Satelit, nikoho by to ani nenapadlo!!!

Každopádně díky...
A každopádně díky Balrogovi, jsem zapomněl zmínit, ten mi to vždy kritizuje, takže má na všech obrázcích nějaký podíl =)
EDIT: Kdyby Lukas neřekl UFO a Placka neřekl Satelit, nikoho by to ani nenapadlo!!!

Slovo "satelit" jsem tu zahlédl při scrollovaní, UFO mě napadlo hned když jsem doscrolloval nahoru a ten Satelit jsem tam skutečně našel hned poté. Projistotu jsem si jeste prečetl "Eve is coming" a začal jsem být trochu zklamaný, že ses dal na nejakou scifárnu :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
-
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
útulné místečko 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Ty dvě osoby na lodi = Gandalf a Pipin? 

Lothias Cys'variana
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm barové stoličky
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-