Možná kdyby se mi chtělo :-D bych jej mohl udělat ve flashiThe_Balrog píše:Jistý, ne-úplně-supr-trupr banner již existuje, kdyby byl zájem:
http://galerie.westgard.cz/images/equilibrie_cz.gif
Už ani nevím, kdo ho dělal. Labir? Ježura?
Ale upgradu se meze vubec nekladou :))
Rudý pohled na svět
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Aris obdivuje poušť ze horských masivů Ohnivých hor (ale ty nejsou tuším tak porostlé )
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Básnická licence má přednost před "realitou"
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
To nie je zmenšovaním. A ak áno,tak soudruzi udelali nekde velkú,velkú chybu. Ale nie jePipi_CZ píše:Rendery sem na fórum dávám ve zmenšené verzi, jinak bych to tu tak nemohl zobrazovat. Je tam hodně bodů a pak to vypadá zdrcle mno.The_Balrog píše:Mno pane, ty jedes! :) Udělej ještě nějaký hezký pohled té střílecí. Přijde mi, že na tom aktuálním tolik nevynikne :)
A taky pozor na nějaké nechtěné stíny, vlasy a nesouhry textur - třeba ta střílecí má stín od vlasu přes nosík tak, že v tomto zmenšení se zdá, že má brýličky :)
A vůbec to zmenšování je nějaké divné :/ Je dost zubatá, což by určitě být nemělo, když to renderuješ asi na 3000 na šířku. I to písmo je nějaké divně zdrclé. Zkontrluj to! Je škoda, když obrázky kvůli nějaké technické věcičce ztratí na působivosti :)
Kdo chce, ať napíše a já pošlu originál ve velkém rozlišení.
Tak takový mistr nejsem. Na model jsem narazil čistě náhodou, učím se teď v novém blenderu s novým způsobem renderingu. Tak jsem Lukasovi napsal, jak přesně to s tím Princem má, že tu mám něco, na čem bych se mohl učit a mohlo by to být ještě k něčemu. Tak mi podal nějakou malou referenci a já si pohrál. Já akorát vezmu model, zmačkám ho do nějaké pózy, pak upravím textury dle potřeb, pokud to není nic těžkého, tak i nějaké věci na modelu, jako třeba vlasy, oblečení, nebo nějaké další věci a to je celé.
A jak dlouho mi to trvá.. to záleží na tom, jak moc je to propracovaná postava, co je tam všechno potřeba udělat. Ale Nica jsem dělal asi tři a půl hodiny, podle procasteru. + nějaká doba renderingu
A jak dlouho mi to trvá.. to záleží na tom, jak moc je to propracovaná postava, co je tam všechno potřeba udělat. Ale Nica jsem dělal asi tři a půl hodiny, podle procasteru. + nějaká doba renderingu