Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
*pokrčí rameny* mě se líbí obrázek předtím, ale nepřipomíná Elenis, jelikož by měla být mladší a tam vážně vypadá straší než Nephtys a Alkaran. V tomhle ohledu víc sedí Elenis ten druhý portrét, který se mi ale taky líbí a nic buglého tam nevidím.… a stíny nech být na ty já si zkrátka netroufnu. Vystínovat obličej, zvláště u žen, není vůbec jednoduché, protože pak to vypadá všlijak divně.George píše:Sorry, ale oproti obrázku předtím bu****it. Možná by to vylepšily stíny... ale myslím, že i perspektiva je nějaká buglá - zejména se mi nelíbí .. jak se tomu říká? čelist?Wolf píše:Tak jo, Elenis repete.
Právěže ani ne, proto by měli všechny vypadat tak nějak ve stejném věku, což u Elenis se nepovedlo. Je pravdou že mi nedošlo, jaký má věk a tak nějak jsem si Elenis právě představoval nevyspělejší, nejstarší a právě s tou moudrostí v očích atp...Nalk píše:Počkat on je mezi těma elfkama nějaký výrazný věkový rozdíl, aby bylo možné určovat nějaké věkové rozdíly?
Nos mi zrovna připadá cajk, ale krku jsem si nevšiml a ano, asi by měl být tenčí a né tak mohutný.Pipi_CZ píše:
Nejprve kritika, nedostatky z prvního obrázku:
Alkaran se docela povedla, až na ten monstrózní krk a trochu divný nos, který by z této perspektivy vypadal trochu jinak, myslím.
Krk asi ano, ale na rtech bych nic nedělal. Kdybych zvíraznil horní ret linií, pak by šlupila pusu o to víc...Pipi_CZ píše: Nephtys má trochu divné rty, skoro jako by je špulila, něco bych udělal s dolní linkou a přidal na výraznosti hornímu rtu. A pak ten krk je trochu zdeformovaný. Jinak fajn
Jo, to se mi líbí, že tam ta moudrost z ní vyzařuje, tak jsem si ji zkrátka představoval. Stínoval jsem asi stejně, spíš ten scan to vzal jinak.Pipi_CZ píše: Elenis. Opravdu vypadá trochu starší, nazval bych ji rovnou Královnou, vyzařuje tam z ní nějaká ta moudrost a přirozená krása. Vypadá to, že je trochu víc stínovaná než ostatní holky, je tam dobře znát mimika, což se mi líbí. A ta naušnice je luxusní. No .. a ucho trochu jako trojúhelník.
Aris. No, to nevím, tu jsem tam nějak ne to … nezahlédl.
Z druhého:
Nová Elenis. Vytknul bych tam v prvním případě to divné ucho, pak pravé oko, které je z této perspektivy trochu dál, ale i přesto o něco větší, než to bližší. Pak tvář a celou spodní čelist, jak tu psal George. S pusou si nesouhlasí, vypadá trochu neohrabaně. Chce to víc tvaru a stínů. (A naušnice není tak luxusní)
Povedl se, moc, a konečně ti to také můžu pochválit (na deviantu nemam acc). Jen škoda, že v téhle verzi skoro nejsou vidět ty nástroje, které tam má Lyn vyskádané (nebo je to jen blbým LCD). Každopádně obě verze se povedly a každá má něco do sebe.Wolf píše: …
A tady tedy ten "modrý" obrázek modrozlatých.
…