Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Večer odehraju, teď jsem byl zažraný do Heroes VI. že jsem na EQ forum ani nechodil 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Jen osobně uvažuju, zda to má smysl... nadšení vyprchalo, tahy se táhnou, už ani nevím co jsem chtěl udělat.. atd.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Také mě to již těžce nebavíNalk píše:Jen osobně uvažuju, zda to má smysl... nadšení vyprchalo, tahy se táhnou, už ani nevím co jsem chtěl udělat.. atd.

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Proto se do takových kampaní pouštějí většinou ti zažranější, kterým nevadí když má hra prostoje (a ty se dostaví skoro pokaždé). Myslím, že spousta lidí si to tady chtěla hlavně vyzkoušet, bez toho že by věděla přesně do čeho se namáčí. Nijak by mě nepřekvapilo kdyby tato kampaň skončila kvůli malému zájmu pokračovat (rozhodně by to nebyla první kampaň, kterou bych takto viděl ukončenou).Nalk píše:Jen osobně uvažuju, zda to má smysl... nadšení vyprchalo, tahy se táhnou, už ani nevím co jsem chtěl udělat.. atd.
Já osobně snesu nějakou dobu počkat, ale hrát tímto stylem vážně není příliš záživné. I při svižném odehrávání tahů (dejme tomu den co den) je to docela doba než se k hráči dostane jen tah s jeho frakcí. Nějaké další výraznější zdržování hru zabíjí. Pokud je stále vůle pokračovat, tak by mělo platit aspoň - jeden den, jeden tah s nějakými vyjímkami, když jsou lidi mimo komp/internet, případně se domluvit na náhradníkovi.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Re: re
A zkoušel sis najít náhradníka? Tyhle průtahy kazej totiž chuť i ostatním...Vugi píše:Také mě to již těžce nebavíNalk píše:Jen osobně uvažuju, zda to má smysl... nadšení vyprchalo, tahy se táhnou, už ani nevím co jsem chtěl udělat.. atd.
EDIT: Hele navrhuju to udělat takhle: Každej si najde v týmu jednoho svého náhradníka, který je schopen odehrávat tahy včas. Když pak hráč neodehraje svůj tah do toho jednoho stanoveného dne (24 hodin), tak náhradník automaticky odehrává bez ptaní...
Tahy se budou akorát muset odesílat na dva maily, ale to snad není takový problém.
Odesláno.
Jinak za sebe musím říct, že mám s včasným (a vlastně i pozdním) odehráváním problém, neboť jsem doma nyní bez připojení. Tímto tedy připojuji mou omluvu, ale častěji to nezvládnu. Pokud jde o náhradnictví, zatím má mé heslo Vugi a jsem ochotný ho případně poskytnout i někomu dalšímu z Temných.
Jinak za sebe musím říct, že mám s včasným (a vlastně i pozdním) odehráváním problém, neboť jsem doma nyní bez připojení. Tímto tedy připojuji mou omluvu, ale častěji to nezvládnu. Pokud jde o náhradnictví, zatím má mé heslo Vugi a jsem ochotný ho případně poskytnout i někomu dalšímu z Temných.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Já to zvládám, jen mě to trošiiinku štve no 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
U mě zohledni, že nejsem zrovna zkušený. Čas si většinou zvládám vyřešit celkem rychle (až na drobné extrémy typu "nejde net na bytě a tah příjde o půlnoci" apod.