Total War: ME2 - rozehraná britská kampaň

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Uff, posláno.
Norové za sebou nechali vypleněný Cork, hned na to se nalodili u břehů a odpluli. Poničené město si tak jistě vezmou zpět armády Irů kteří mají tábory nedaleko.*
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tah poslán Balrogovi.
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tak jak to vypadá tady ? Posílal jsi Balrogu už svůj tah ? Jon mi tvrdí, že mu zatím nic nepřišlo.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Moc se omlouvám, měl jsem perný týden a navíc se mi označil e-mail jako přečtený, tak jsem na to dočista zapomněl. Takže jsem obratem odehrál a odeslal :x
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Hra nám nějak uvízla na mrtvém bodě a v nejbližších dnech to nebude o nic lepší. Já mizím ode dneška asi na pět dní a Skarbi mizí od zítřka (počítám, že minimálně na celý víkend).
Tentokrát je tah držen u Jona, od kterého nemám zatím žádné další info co se děje. Až se vrátím, tak to začnu řešit vážněji, stav věcí jak je teď se mi příliš nelíbí. Hra měla krásné tempo, ale teď se to vleče tak, že i beznohá zombie oproti tomu působí jako olympijský sprinter.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tah je teď u mě, takže ještě dnes odehraju.

EDIT: Odehráno.

Zdá se, že se Anglie začíná naplno zabývat přípravami invaze na Irský ostrov. Mezi městy a pevnostmi se čile přesunují armády a jejich počty den ode dne narůstají. Proslýchá se, že král Godwine dokonce mezi své síly verbuje i proslulé welšké lučištníky (spolu s pár dalšími žoldáky, kteří si stále nezvykli na mír a touží po návštěvě dalších bojišť).
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Norské vojsko, které se objevilo u hradu Liffordu, zahynulo ve sněhových závějích, když se na něj vyřítily voje krále O'Briana. Irové mluví o králově dokonalé taktice a jsou si jistí, že pokud bude velet mužům on, porazí jakoukoliv přesilu.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Ptal jsem se Jona a v nejbližších dnech žádné problémy s odehráváním tahu nevidí. U Balroga počítám, že problém s časem není, takže zůstáváme jen já a Skarbi. Od čtvrtka zase mizím a vrátím se asi kolem třicátého. Pokud stále platí nabídka Darmiana, potřebujeme jen sehnat náhradníka za mě. Takže, měl by někdo zájem ? Hodně by nám to pomohlo aby hra nevázla. Není to ani nijak obtížné, oproti Third Age kampani se bitvy hráč vs hráč odehrávají autoresultem.
darmian

Příspěvek od darmian »

Fryn píše:Ptal jsem se Jona a v nejbližších dnech žádné problémy s odehráváním tahu nevidí. U Balroga počítám, že problém s časem není, takže zůstáváme jen já a Skarbi. Od čtvrtka zase mizím a vrátím se asi kolem třicátého. Pokud stále platí nabídka Darmiana, potřebujeme jen sehnat náhradníka za mě. Takže, měl by někdo zájem ? Hodně by nám to pomohlo aby hra nevázla. Není to ani nijak obtížné, oproti Third Age kampani se bitvy hráč vs hráč odehrávají autoresultem.
Nabídka určitě platí. Mail jako ve Third Age.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Nééé, tak to jsem v háji úplně! :D

(╯°□°)╯
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

O víkendu až zreinstaluju Medievala, aby mi šli právě datadisky, tak bych případně nabídl služby náhradníka (s tím, že mi ale bude muset zájemce říct, co přesně a jak provést). Pokud by byl zájem, tak se nějak jistě dohodneme.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Posláno na mail Frynovi.
Norské jednotky u Liffordu byly překvapeny a zahnány zpět do lodí. Irský Ostrov je pro ně opravdovým prokletím.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Nalk píše:O víkendu až zreinstaluju Medievala, aby mi šli právě datadisky, tak bych případně nabídl služby náhradníka (s tím, že mi ale bude muset zájemce říct, co přesně a jak provést). Pokud by byl zájem, tak se nějak jistě dohodneme.
Rozhodně uvítáme další pomoc. Jinak jsme se domluvili se Skarbim, že Darmian by mohl zahrávat jeho tahy a Nalk ty moje, takže pokud to dotyčným vyhovuje, necháme to nastavené takto.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

S Frynem a Anglií nevidím problém, jen opravdu nejdřív o víkendu. Potřebuju si to trošku zreinstalovat a jaksi se mi nedostává instalaček, jelikož je mám doma v datovém odkladišti. :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"

darmian

Příspěvek od darmian »

Fryn píše:
Nalk píše:O víkendu až zreinstaluju Medievala, aby mi šli právě datadisky, tak bych případně nabídl služby náhradníka (s tím, že mi ale bude muset zájemce říct, co přesně a jak provést). Pokud by byl zájem, tak se nějak jistě dohodneme.
Rozhodně uvítáme další pomoc. Jinak jsme se domluvili se Skarbim, že Darmian by mohl zahrávat jeho tahy a Nalk ty moje, takže pokud to dotyčným vyhovuje, necháme to nastavené takto.
Určitě. Není problém.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Odesláno Balrogovi.

V Anglii se mluví o velikém krveprolití ke kterému došlo poblíž Caernavornu. Na jednom z mostů k této bývalé welšké pevnosti se střetl král Godwine a jeden z výbojných rytířů se svou početnou družinou, který dlouhou dobu využíval probíhající válku Anglie a Walesu, k drancování bezprostředního okolí. Nakonec ho dostihl spravedlivý osud na šibenici, ale povídá se, že ten den také zemřelo na pětset dobrých mužů anglické koruny.
Mezi lidem se šeptá, že za to mohla částečně i králova krutost a bezohlednost s jakou vysílal své muže proti naježeným řadám kopí a krupobití smrtonosných šípů, které se na ně valily při pokusu dostat se co nejrychleji na druhou stranu břehu.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Ještě pro náhradníky - nastavení souboru medieval2.preference je následující:

[hotseat]
turns = 0
scroll = 0
autoresolve_battles = 0
disable_console = 0
disable_papal_elections = 1
save_prefs = 1
update_ai_camera = 1
validate_diplomacy = 1

Všechny další informace se nachází v tomto topiku. PMka jsou taky odeslány, takže by to mělo zase odsejpat o něco rychleji :smile: .
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Odehráno - omlouvám se za zpoždění :)
darmian

Příspěvek od darmian »

Tenhle tah mám odehrát za Skarbiho, nezapomněli jste mi to poslat, nebo Jon ještě neodehrál?
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

A já mám jaksi drobný problém s reinstalací, takže prozatím si musím ponechat verzi, ve které mi chybí Anglie, takže nemohu prozatím odehrávat. :no:

Odpovědět