Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
A já se moc omlouvám, ale zablokoval se mi nějaký sval na šíji/rameni a nechutně to bolí, jsem úplně paralyzovanej a pár dní to pro mne znamená, že se na EQ neukážu. Omlouvám se Onyxovi a princovi, že se dnes neukážu, a asi se neukážu ani na žádné dohodnuté události o víkendu.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Strašně moc se omlouvám Nicovi, ve chvíli kdy se mi načetli nemrtví tak se to laglo asi na sekundu a to už jsem nestihl dát povel elementálovi.
První co udělal, bylo utopení.
Zaráží mě, jak to, že smrtící kouzlo(zvláštní schopnost) funguje bez odporu.
První co udělal, bylo utopení.

Elnor Lethi - zdrcen společností
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
Zeerith'Zakn Olath
Teldrin De'Thein
- Deadlymoon
Pardon za OT
Strigo: Je to něco jako ohnivá koule. Plošná a nepotřebuješ odpor, aby tě zranila.
Olymar: Nikdo ti nic takyže nevyčítá
Strigo: Je to něco jako ohnivá koule. Plošná a nepotřebuješ odpor, aby tě zranila.
Olymar: Nikdo ti nic takyže nevyčítá
Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
A co okamžitý výstřel balisty po vkročení do osady a smrt?lukasaspire píše:Nejvíc tragikomická smrt, která Nica potkala.

A neubírá elementál jen ale 90% HP?

EDIT k Zuzuovi: danke schön
Naposledy upravil(a) Nalk dne 21. 12. 2011 11.19, celkem upraveno 1 x.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
(Sorry za OT) Elementálovo je na pět metrů fortituda proti 20, smrt nebo nic. On sám si tim dá šlehu za 50% hp.Nalk píše:A neubírá elementál jen ale 90% HP?
Druid má pak ze 6týho kruhu to které vezme 90%, ale single target.
Je to ten rozdíl mezi druidem, co kouzlí kouzlo ze školy transmutací (do plic vodu) a sloupem vody

Hyperaktivní hlavně MUNI.
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
No, a asi největší omluva za včerejšek by měla přijít z mé strany, protože jsme to s Chirem totálně... zkonily... Omlouvám se všem co kvůli nám umřeli, to jsem opravdu nechtěl 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
-
-
- Kontaktovat uživatele:
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se všem kdo po Chirovi a Nessie něco chtějí, ale odjíždím od neděle do nedělě na hory, takže tu nebudu.

Lothias Cys'variana
-
- Kontaktovat uživatele:
omluva ani nevim komu
timto bych se chtel omluvit nejakemu hraci, to co jsem napsal v rozcileni a narychlo v tellu jsem nejak nemyslel. On bude vedet.……….
Odpor
Dnes mi bylo vytknuto, že nadbytečně užívám odporu. Rád bych se k této věci veřejně vyjádřil.
Jsem si vědom toho, že nastavení odporu není akcí jednostrannou a přidělávám jí potenciální problémy i ostatním hráčům, nicméně věřím, že mé motivy jsou dobré a stojí za něco komplikací.
Pominu důvod, že každý by měl čas od času dostat odpor, aby si zvykl nereagovat; toto samo by totiž nebyl dostatečně dobrý důvod nutit ostatní řešit příležitostné útoky a automatické útoky povolaných tvorů.
Občas se ale postava vyskytne v situaci, kdy je náhodná společnost potenciálně nevítaná, je třeba zajistit správné chování frakcí nebo se opravdu schyluje k určité formě CvC.
V takových předvídatelných případech přistupuji k tomu, že udílím odpor s předstihem či celému serveru pro případ, že by postavy zavítaly v nesprávný čas na nesprávné místo. Bohůmžel, není už v mých silách přepnout odpor zpět i z pohledu ostatních (můj aktuální stav vůči vám poznáte podle úsměvu/zamračení v seznamu postav).
Do budoucna zvážím, že následně vždy relognu, abych vyresetoval stav všem a nepotkával červené tvorečky o půl reálného dne později.
Jsem si vědom toho, že nastavení odporu není akcí jednostrannou a přidělávám jí potenciální problémy i ostatním hráčům, nicméně věřím, že mé motivy jsou dobré a stojí za něco komplikací.
Pominu důvod, že každý by měl čas od času dostat odpor, aby si zvykl nereagovat; toto samo by totiž nebyl dostatečně dobrý důvod nutit ostatní řešit příležitostné útoky a automatické útoky povolaných tvorů.
Občas se ale postava vyskytne v situaci, kdy je náhodná společnost potenciálně nevítaná, je třeba zajistit správné chování frakcí nebo se opravdu schyluje k určité formě CvC.
V takových předvídatelných případech přistupuji k tomu, že udílím odpor s předstihem či celému serveru pro případ, že by postavy zavítaly v nesprávný čas na nesprávné místo. Bohůmžel, není už v mých silách přepnout odpor zpět i z pohledu ostatních (můj aktuální stav vůči vám poznáte podle úsměvu/zamračení v seznamu postav).
Do budoucna zvážím, že následně vždy relognu, abych vyresetoval stav všem a nepotkával červené tvorečky o půl reálného dne později.
Mithirwen Celeavaeil