Third Age Total War - Hotseat Campaign
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Done za Mordor i Isengard.
S Mordorem to jde dál z kopce, Gondor dobývá skřetí tvrze, které byly ponechány jen s minimální obranou. Zbytek obránců se stáhnul do hlavních opěrných bodů Mordoru i se zbytkem zásob a čeká se na Denethora, aby je přišel konečně spasit :-) Jen z Black gate vyrazila menší armáda a rozbila tábor na půli cesty k Barad Dur.
V oblasti Železného pasu se nic moc nemění, místy jsou vidět malé skupinky skřetů, jak putují mezi městy. Na západě ale prý další z rebelských měst přijalo jako správce Lorda Yagtaka, Sarumanova spojence. Okolní regiony si teď kladou otázku, jak moc poklidné bylo převzetí moci a jestli se tam rozmach tohoto nového režimu zastaví.
S Mordorem to jde dál z kopce, Gondor dobývá skřetí tvrze, které byly ponechány jen s minimální obranou. Zbytek obránců se stáhnul do hlavních opěrných bodů Mordoru i se zbytkem zásob a čeká se na Denethora, aby je přišel konečně spasit :-) Jen z Black gate vyrazila menší armáda a rozbila tábor na půli cesty k Barad Dur.
V oblasti Železného pasu se nic moc nemění, místy jsou vidět malé skupinky skřetů, jak putují mezi městy. Na západě ale prý další z rebelských měst přijalo jako správce Lorda Yagtaka, Sarumanova spojence. Okolní regiony si teď kladou otázku, jak moc poklidné bylo převzetí moci a jestli se tam rozmach tohoto nového režimu zastaví.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Nejnovější zprávou z Mordoru je vítězství lordů Eradana a Denethora nad skřetím velitelem Černé Brány, který nedávno vytáhl i s většinou tamní posádky k Barad Dur. Skřetí armáda byla rozdrcena a rozprášena bez větších ztrát a to především díky gondorské těžké jízdě a lukostřelcům.
Nyní se Denethor vydal na pochod proti Černé Bráně, která s takto oslabenou posádkou bude mít jen nepatrnou naději na odražení gondorských.
Odehráno.
Nyní se Denethor vydal na pochod proti Černé Bráně, která s takto oslabenou posádkou bude mít jen nepatrnou naději na odražení gondorských.
Odehráno.
Terén, typ jednotek a myslím, že i snad nějaký achievementy a schopnosti generála (snad Map of Middle-Earth by to mělo být). Přímo to můžeš ovlivnit jedině tak, že budeš stavět cesty a nebo najímat jenom jízdu...Naylun píše:Sakra, Denethor má nějaký velký dojezd … na ten kemp neměl dosáhnoutAle neva no, stejně už by to jen o tah zdrželo...
BTW nevíte, co vlastně ovlivňuje dojezd armády a jak se dá zvýšit?
Jinak jako jo, bylo to natěsno. Proto já se bojím nechávat vojska mimo města. Zvlášť v Mordoru chodím dost na jistotu a popravdě kdybys nevyšel z Black Gate, tak bych se docela bál tam jít...

Čekám, co vymyslí Khuzaymah. Ten kluk má takovou blbou vlastnost masakrovat mi vojáky.Vugi píše:Harad si Gondor šetří na konec jo ? :D

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Rohan odehrál, ale nenapsal.
Trpaslíky jsem odehrál, nic se tam prakticky neděje.
Elfy jsem odehrál, taky nuda.
Přeposílám dál.
Trpaslíky jsem odehrál, nic se tam prakticky neděje.
Elfy jsem odehrál, taky nuda.
Přeposílám dál.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Done za Mordor i Isengard.
Mordor porkačuje jako doposud, armády se ale snaží spojovat už jen velmi daleko od bitevní linie.
Isengard prý vyjednával o neútočení s High Elfy, kteří byli nervozní z převzetí vlády nad přístavním městem Lond Daer. Nakonec se prý Sarumanovi pdoařilo elfí diplomaty přesvědčit a ti se pokojně vrátili.
Mordor porkačuje jako doposud, armády se ale snaží spojovat už jen velmi daleko od bitevní linie.
Isengard prý vyjednával o neútočení s High Elfy, kteří byli nervozní z převzetí vlády nad přístavním městem Lond Daer. Nakonec se prý Sarumanovi pdoařilo elfí diplomaty přesvědčit a ti se pokojně vrátili.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se dá okouknout (i když ne na jednotky přesně) v grafech kampaně.Naylun píše:Hm, teď jsem si všiml, že Gondor k vítězství v Short settingu ani nepotřebuje porazit Harad, stačí mu zničit Mordor a mít 35 regionů. Kolik jich máš teď darmiane? Zajímalo by mě, kolik kol asi tak ještě máme.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Já mám jenom 26 regionů pod kontrolou, takže víceméně potřebuju vyhladit i Harad, abych vyhrál, protože pokud dobře počítám, tak Mordor má snad už jenom 5 měst, že jo?
A jako popravdě zase tak blízko vítězství nejsem. Mám v Mordoru jenom jeden fullstack a zhruba třetinu dalšího a každá dobývací bitva mě zbaví zhruba třetiny armády, protože AI se dycky drží na náměstí, kde jejich vojáci nemůžou zpanikařit, takže je potřeba je vymlátit do posledního...
A jako popravdě zase tak blízko vítězství nejsem. Mám v Mordoru jenom jeden fullstack a zhruba třetinu dalšího a každá dobývací bitva mě zbaví zhruba třetiny armády, protože AI se dycky drží na náměstí, kde jejich vojáci nemůžou zpanikařit, takže je potřeba je vymlátit do posledního...

Naposledy upravil(a) darmian dne 30. 12. 2011 15.34, celkem upraveno 1 x.
A na grafy Gondoru zakazuju se koukat, protože to byste zjistili, jak bledě na tom sem. Takový propady ste ještě neviděli.The_Balrog píše:Tak to se dá okouknout (i když ne na jednotky přesně) v grafech kampaně.Naylun píše:Hm, teď jsem si všiml, že Gondor k vítězství v Short settingu ani nepotřebuje porazit Harad, stačí mu zničit Mordor a mít 35 regionů. Kolik jich máš teď darmiane? Zajímalo by mě, kolik kol asi tak ještě máme.

-
- Kontaktovat uživatele:
re
Já ti dám Harad ! :D Udav se tím Umbarem :P Já si dojdu pro Minas Tirith :o)
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/