Wolfovy obrázky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Fajne... nevypadá jako jeho hráč, což považuji za plus... akorát ta brada vypadá jak vypůjčená od Elenis nebo Alky 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá hodně fajn, takhle se mi celkově dost ta kresba líbí (i když k tomu smutnému výrazu jsem byl zezačátku "nucen") 

Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi tím že je to kněžka, a ta rozhodně nepoužívá Kouzla nýbrž Modlitby,ne?
nicméně i tak v poslední době "kouzlí" docela dost, co jsem zatím viděl u pouště 

Lothias Cys'variana
čekal jsem jeslti někdo vyrukuje s tímhle....a myslím že je to naprosto nepodstatné tady v tom smyslu, protože každý víme oč jde.Mourisson1 píše:To bude asi tím že je to kněžka, a ta rozhodně nepoužívá Kouzla nýbrž Modlitby,ne?nicméně i tak v poslední době "kouzlí" docela dost, co jsem zatím viděl u pouště
No, u Alky žádné výraznější chyby nenacházím, ať hledám jak hledám (má sice trochu zvláštní obličej, ale budiž, je to tvá vize :) ). U Nepthys je to ale horší. Ta má nějak divně udělaný ruce, hlavní problém však vidím ve tváři, ta mi totiž přijde, inu, prostě mužská. Jinak se mi to ale celkem líbí.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
nebo z toho udělat obal od videokazety/dvdčka, včetně jisté ikonky 18+ :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Mužská?! Kdyby měla divně ruce, tváře, fajn, mě se to líbí, ale že řekneš, že má mužský obličej?!TT píše:No, u Alky žádné výraznější chyby nenacházím, ať hledám jak hledám (má sice trochu zvláštní obličej, ale budiž, je to tvá vize :) ). U Nepthys je to ale horší. Ta má nějak divně udělaný ruce, hlavní problém však vidím ve tváři, ta mi totiž přijde, inu, prostě mužská. Jinak se mi to ale celkem líbí.

Jen ji to řekni do očí toto

EDIT: No počkej Balrogu, však ještě uděláme zadní Cover a bude to obal na DvD :D
Neutral Good Dungeon Master 

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele: